IRC-Galleria

bejbe

bejbe

~ Mikon omaisuutta ~

Sovitko lasten vanhemmaksi ;) ? -->Maanantai 05.02.2007 18:07

Kirjoittanut: Juha Ojaniemi

Valmistautuminen vanhemmuuteen ei ole vain kirjojen lukemista ja lastenhuoneen sisustamista. Tässä on tuleville vanhemmille 12 testiä, joiden avulla voi valmistautua isänä tai äitinä olemisen todellisuuteen.


1. Nainen: Valmistautuaksesi äitiyteen, pue yllesi äitiysmekko ja tunge säkkituoli mekon vatsapuolelle. Jätä se sinne yhdeksäksi kuukaudeksi. Yhdeksän kuukauden jälkeen poista 10% säkin sisällöstä.

Mies: Valmistautuaksesi isyyteen, mene apteekkiin ja kaada lompakkosi sisältö tiskille, ja käske myyjää keräämään siitä ostoksen hinta. Mene seuraavaksi supermarkettiin ja sovi järjestely, jolla palkkasi maksetaan suoraan marketin tilille. Mene sitten kotiin ja lue sanomalehti rauhassa viimeistä kertaa elämässäsi.


2. Ennen kuin teette lopullisen päätöksen lasten hankkimisesta, etsikää pariskunta joilla jo on lapsia, ja neuvokaa heitä kurinpitomenetelmistä, kärsivällisyydestä, ja siitä miten lasten ei pitäisi antaa riehua villeinä. Ehdottakaa tapoja, joilla lasten nukkumaanmenoaikoja voi parantaa, WC:ssä käyntiä opettaa, pöytätapoja ja käytöstä parantaa. Nauttikaa tästä, koska se on viimeinen kerta elämässänne, jolloin teillä on kaikki vastaukset.


3. Kokeillaksenne öiden sujumista, kävelkää ympäri olohuonetta klo 17.00 - 22.00 kantaen märkää neljän tai viiden kilon pakettia. Laittakaa paketti pois 22.00 ja säätäkää herätyskello soimaan 24.00 ja menkää nukkumaan. Herätkää 24.00 ja kävelkää taas olohuoneen lattialla paketin kanssa klo 1.00 asti. Laittakaa herätyskello soimaan 3.00. Kun ette saa unta, nouskaa keittämään teetä 2.00. Menkää nukkumaan 2.45. Herätkää 3.00, ja laulakaa lauluja pimeässä klo 4.00 asti. Nukkukaa klo viiteen asti ja nouskaa ylös. Tehkää aamiaista. Jatkakaa tätä yörutiinia viisi vuotta. Näyttäkää iloisilta.


4. Kestättekö sekasotkua jonka lapset saavat aikaan? Kokeillaksenne tätä, hierokaa jäätelöä sohvaan ja hilloa verhoihin. Piilottakaa kalapuikko stereon taakse ja jättäkää sinne koko kesäksi. Tunkekaa sormenne kukkapurkkeihin ja pyyhkikää puhtaiksi seiniin. Koristelkaa seinällä olevat tahrat väriliiduilla. Ottakaa vastaan teille tulevat yllätysvieraat.


5. Pienten lasten pukeminen ei ole niin helppoa kuin miltä näyttää. Ostakaa elävä mustekala ja verkkokassi. yrittäkää laittaa mustekala verkkokassiin niin että yksikään lonkero ei roiku ulkona. Aikaa tähän voi käyttää koko aamun.


6. Ottakaa munakenno. Käyttäen saksia ja maalia, tehkää siitä alligaattori. Ottakaa nyt WC-paperirulla. Käyttäen teippiä ja kreppipaperia tehkää siitä joulukuusi. Viimeksi ottakaa maitopurkki, pingispallo ja nippu jäätelötikkuja ja tehkää siitä täsmällinen kopio Eiffeltornista. Onnittelut, voititte juuri paikan leikkikomiteassa!


7. Myykää nykyinen pienikulutuksinen autonne ja ostakaa tila-auto. Älkää kuvitelko että voitte pitää sen yhtä loistavan puhtaana kuin nykyisen autonne - perheauto ei näytä siltä. Ostakaa suklaapatukka ja unohtakaa se hansikaskoteloon. Tunkekaa kolikko kasettisoittimeen. Levittäkää keksinmurusia istuimille ja lattialle. Vetäkää lehtiharavalla jäljet molempiin kylkiin. Voila! Täydellistä!


8. Valmistautukaa ulos lähtöön. Odottakaa WC:n ovella puoli tuntia. Menkää ulos ja tulkaa heti takaisin sisään. Menkää taas ulos ja tulkaa sisään. Menkää ulos. Kävelkää jalkakäytävää muutama metri. Kävelkää takaisin. Kävelkää hyvin hitaasti viisi minuuttia. Pysähtykää tutkimaan erittäin tarkasti savukkeentumppia, käytettyä purukumia, likaista nenäliinapaperia ja kuollutta hyönteistä. Kävelkää takaisin samoja askeleita. Huutakaa kovalla äänellä kunnes naapurit tulevat tuijottamaan. Menkää takaisin sisälle. Nyt olette valmiit viemään lapsenne kävelylle.


9. Toistakaa aina kaikki mitä sanotte vähintään viidesti.


10. Menkää paikalliseen ostoskeskukseen. Ottakaa mukaan jotakin lähinnä vastaavaa pieneen lapseen. Täysikasvuinen vuohi sopii erinomaisesti. Jos aiotte hankkia enemmän kuin yhden lapsen, ottakaa mukaan yhtä monta vuohta. Ostakaa viikon ostokset päästämättä vuohia hetkeksikään pois näköpiiristänne. Estäkää vuohia syömästä tai tuhoamasta mitään. Jos tämä ei suju helposti, ehkä kannattaa uudelleen harkita hankitteko lapsia...


11. Kaivertakaa meloni ontoksi. Tehkää siihen pieni reikä. Ripustakaa se roikkumaan narun avulla katosta ja laittakaa se heilumaan puolelta toiselle. Ottakaa lautasellinen muroja ja maitoa. Lusikoikaa sitä sisälle melonissa olevasta reiästä kun se heiluu puolelta toiselle, ja leikkikää että lusikka on lentokone. Jatkakaa kunnes lautanen on puolillaan. Kaatakaa loput syliinne ja lattialle. Olette nyt valmiit ruokkimaan vuoden ikäistä lasta.


12. Opetelkaa kaikkien TV:stä tulevien lastenohjelmien henkilöiden nimet. Kun lopulta huomaatte kesken työpäivän rallattavanne: ''maa ma ma maa ma maa maa ma maa maa, paa pa pa paa pa paa paa pa paa paa'', olette valmiit vanhemmiksi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.