IRC-Galleria

binda

binda

on ruotsinkielinen verbi sitoa

Maurin chinchillaMaanantai 06.10.2008 23:33

No moi täällä olis yksi Linda ja mut on patistettu kirjoittamaan merkintä (ei mikään tavallinen vaan ystävyysmerkintä yhestä kamustani ja toisaalta pojastani, jonka nimi on Gilbert, eli Gilppu!)

Kirjoittaisin kyllä sata kertaa mieluummin vaikka Maurin chinchillasta tai Harrin kaniinista ja niin taidan tehdäkkin tällä erää! Maurin chinchillasta sen verran, että se on erittäin merkillinen eläin, todella hienovarainen ja sivistynyt, sanoisinkos! Kerran se Maurin chinchilla karkasi kottareista ja kirmasi lyhyenlännillä koivillansa Rautaharkkoon asti. Sattumalta Maurin iskä oli ajelemassa viininpunaisella Mazdallansa ja huomasin Maurin chinchillan, joka taapersi kohti ojanpiennarta. Noh Maurin iskä tietenkin pysäytti chinchillan ottamalla sen takaraajoista kiinni vaikka chinchilla luimisteli sen korvia ja räpiköi vastaan aivan HIRVITTÄVÄN paljon. Sitten Maurin iskä ja Maurin chinchilla matkustivat kummatkin korvat luimussa Maurin iskän Mazdalla niitten kotiin. Ei muuta.


Gilppu kirjoitan sinusta tämän viikon sisällä, mutta nyt vaan pyörii aivan mahdottomasti tuo jännittävä chinchillatarina päässä ei synny mitään muuta, höh :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.