IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 13.04.2007 23:48

I'm feeling blue and don't know why.
I'm fallin to my own toughts,to my own world again.
No one can follow me,when I'm walking to garden of my dreams.
Finally I can be all alone and feel the balmy wind on my neck, smell a perfume of roses and hear birds song so clearly.

ei jaksais kouluun...Perjantai 13.04.2007 10:26

vittuUuuu!!! ei oo kiva herätä ja kattoo ulos ikkunasta ko sataa lunta... :'/
Ei tee enää yhtään mieli lähtee kouluun.. Jos jumala tosiaan on olemassa nii sen huumori menee miun maulta hiukan ohi. Pistää nyt ihmiset uskomaan että vihdoin on kevät. Kaikki on niin onnellisia..Linnut livertää ja.. sataa lunta???!!!! Meni kyllä idea pilalle. Mua ei tää temppu kyll naurata Kristus yhtään.. Jospa huomiseks tulis 15 astetta lämmintä ja aurinkoista. Ehkä mie sitten alkaisin pikkuhiljaa uskoon jumalaan :>

Joten jumala.. toivoisimpa jatkossa että et leikkisi tällätavoin ihmisten terveydellä (täällä on puolet kansasta jo omaksunut kesäisen t-shirt-lookin) Mutta jos tahdot välillä näihin ilmastoihin jtn vaihtelua,niin kävisikös että ens lokakuussa olis semmoset 25 lämmintä. kiitos etukäteen. amen.

P.s: voisit jeesuksen kanssa kokeilla jtn uutta. Euro sadetta?? Siinä olis kerrassaan jotain uutta :D

[Ei aihetta]Lauantai 31.03.2007 13:07

Mun silmät on niin arat näkemään. En jaksa katsetta eteenpäin kääntää. Kulen vaan kohtalon mukana vaan en yritäkkään huomiseen vaikuttaa. Mitä yksi pieni ihminen millekään mahtaa. antaa ajan vaan kulua ja näyttää monta aamua mulla on jäljellä ja monta kertaa painan pään tyynyyn rukoillen parempaa huomista.Ehkä jonain kauniina päivänä huomaan että parempaa en tarvitsekkaan. Opinko joskus olemaan tyytyväinen,vai jatkanko paremman janoamista. Antaa ajan kulua ja näyttää. Siihenasti mä voin vaan sokkona kulkee tulevan siivellä ja kuunnella ympäröivää maailmaa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.03.2007 16:09

Vaikka nyt itse satun asumaan hamiksessa.. nii en silti pidä itseäni ainakaan vielä mitenkään mielenterveydeltäni järkkyvänä yksilönä. Olen täysin tervejärkinen :)

jos asut hammaslahdessa...Sunnuntai 25.03.2007 16:08

..et voi sanoa olevasi täysjärkinen :>
Jos vielä myönnät pitäväsi tästä paikasta niin sanon suoraan että järkes oot totaalisesti menettäny =(hullu)

HUOM!:
Jos nyt kuitenkin asut täällä niin varoitan..ulkona liikkuu kiimaisten,vastaantulijoiden jalkoja himoitsevien hauvojen lisäksi pelottavia blondeja, jotka saattavat käyttäytyä hyvin epäinhimillisesti. Yksi niistä saattaa muistuttaa jopa pääsiäispupua. Tämä kyseinen vaaralliseksi havaittu blondi on nähty hyppimässä pupujussin tavoin pitkin tätä pientä kylää keväisen värikkäissä (mustissa) pukeissa. Vaarallinen yksilö siksi,että liian lähelle mentäessä tämä blondi saattaa viedä aikaasi vähintään 5 min,saadessaan vaikean puheripulikohtauksen. Siksi pyydän ihmisiä todenteolla karttamaan tuntomerkkeihin viittaavaa yksilöä. Tälläkin hetkellä sillä on vaikea puheripulikohtaus menossa,mutta onneksi se ilmeisesti ei ole tavoittanut ulkona hyppiessään ihmisuhreja,jotka todennäköisesti olisivat pitkästyneet kuoliaaksi ennen kohtauksen loppumista. Amen.

ihuna päivä ollu :>Maanantai 12.03.2007 21:34

Mutta päivän sanomahan siis on: Rock'n roll musiikki on SAATANASTA!!!
Monissa heavy-bändien laulujen sanoituksissa kehotetaan nuoria tekemään itsemurha ja näin liittymään pahan puolelle... ja AC/DC muuten kätkee sisälleen viestin= AntiChrist Devils child.

ÄlkÄÄ siis langetko kuuntelemaan Rock'n rollia... Sen avulla saatana saa syötettyä ajatuksia päähäsi ja itse ett sitä edes huomaakkaan O_o

Miusta tuntuu ett tää loma teki tosiaan hyvää meille kaikille. Tuntuu ett kaikki on taas ennallaan.
Ja rakastan KAIKKIA <3 vaikka ette sitä haluaisikaan :> Run people,RUN!!!

tänään tunnen olevani kuin...Maanantai 12.03.2007 21:09

...Mato
by Apulanta

Minä tahdon ulos
Tahdon ulos kattilasta
Minä tahdon pelastaa vielä
Sinutkin kiehumasta
Minä tahdon lentää ulos
Vessan ikkunasta
Minä tahdon tietää kaiken
Teidän karkkimaasta
Minähän olen sellainen
Joka pahankin karkoittaa

Mato

Olen nähnyt mustarastaan
Lastenhuoneen yllä
Toiminta helpottuu taas
Viimeistään syksyllä
Jee jee jee jee voisinkin
Mennä tästä uimaan
Minä kierrän ympyrää
Ja se saa mut rauhottumaan
Minähän olen sellainen
Joka rahankin karkoittaa

Mato

Minä poraan reikää ja
Teen viivaa järven pintaan

Mato
Älä anna sanan haavoittaa. Anna vain äänen kulkea merkityksettömänä ohitse. Lauseet merkitsevät yhtäpaljon kuin yksin lumihiutale sulaneena ikkunaan. Sen enempää niille ei saa antaa arvoa. Anna niiden vain katsoa. Eivät he tunne sinua. Tietävät tuskin oikeaa nimeäsikään. Paheksuvat vaan tietämättään kuinka kaunis sisältäsi olet.Eivät ymmärrä vielä maailmaa tämän kaupungin ulkopuolella. Heidän sanansa eivät voi sinun ihoasi rikkoa,eikä heidän mielipiteensä paina höyhentäkään maahan polkeakseen. Kulje vain ohitse. Sulje korvat ääniltä ja silmät katseilta.Pian huomaat kuinka vahva olet ja kuinka heikkoja he ovatkaan sinua arvostelemaan.
Rakastan sinua ja haluan että tiedät sen aina,vaikka en sitä voiskaan sinulle sanoa.
Ja turha väittää ettet olisi sen arvoinen. <3 Kukaan ei voi viedä sinua minulta koskaan pois,sillä olet aina ajatuksissani.

olen jo tehnyt kaikkea mitä hamiksessa voi.. Käyny 10min välein röökillä ja kävelly kylän ympäri. Ja leikkiny hippaa pikkusysterin kans pihalla...mitä keksis. Ulkona ei kärsi enää olla. iski kauhee mikreeni,ku onnoin kirkasta. Porukat on lähössä kapeen jo toista kertaa tänään. Aikamoista polttoaineen tuhlausta. Oon tässä vuosienvarrella tullu tähän tulokseen että tässä perheessä vanhemmat ei oo ne jotka osaa käyttää aivoja. En kyllä väitä että itsekkään moiseen vaivautuisin.

HeJj!!!..nyt mie keksin tekemistä...10min menny. Eli tuphakille. Morjens<3