IRC-Galleria

YstävänpäiväTorstai 15.02.2007 00:57

Ehkä kirjoittaminen tosiaan sujuu paremmin kuin kuvien päivittäminen. Tänään oli siis tuo Valentinuksen päivä, jota jokainen itseään kunnioittava ihminen inhoaa tai viettää vain hyvin pienimuotoisesti. Hiiteen kaikki viime minuutissa tiimarista ostetut postikortit, joissa lukee "love you bebe" tai "hyvää ystävänpäivää murmeli". Sähköisistä korteista ei edes keskustella. Pyydän: ei enää ainuttakaan ruusua, konvehtia, eikä ylipäätään mitään väärin käytettyä väriä. hyih, hävetkää.

En ole kyyninen, vaan paljon useammin yksinäinen. Helposti vierähtää kokonainen päivä ilman että tapaa ketään kaveria, ehkä jotakuta vahingossa, jos tämä sattuu olemaan samaan aikaan kahvilassa. Vielä vähemmän aikaa ehdin viettää muiden kavereideni kanssa, joita en tapaa säännöllisesti missään.

Tänään istuimme nelisteen pari tuntia kahvilassa juomassa kaakaota. Se oli kivaa ja varsin tehokasta ajankäyttöä. Jokainen joka ei vielä ole oppinut joutilaisuuden jaloa taitoa voisi miettiä, miten vasteden parhaiten tuhlaisi aikaansa hyvässä seurassa.

Huomisaamun läksyt muuten tekemättä, kello tulee 23.


brigit


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.