IRC-Galleria

bubble-wrap

bubble-wrap

not one of those who can easily hide.

4 viikkoo lomaa menny Tiistai 30.06.2009 00:42

tylsiä päiviä: 0

kaikkee uutta ja jännää on käyny, otin anti-traguksen!!, ostin vitusti kaikkee, oon yhteensä noin 200 euroa velkaa eri ihmisille ja kouluvuoden aikana kerääntynyttä univelkaakaan en oo varmaa vielkää kuitannu. mutten tajuu. vastoin kaikkia mun oletuksia tää kesä voittaa vime vuotisen ehkä 73476 - 2.

jee

Pitkä Kuuma Kesä '09Maanantai 29.06.2009 00:42

ihan__jees :----) eilen Disco Ensemble, tänää Crystal fucking Castles, huomen kuvii !

esim ♥

en käsitäTorstai 25.06.2009 00:44

daybreak#blogcomments

mullei oo mitään lisättävää.

no commentKeskiviikko 24.06.2009 02:38

23.06.2009 23:36 <lottaction> unelmapari kyl <696969696
23.06.2009 23:37 <lottaction> okei toi 69 ei nyt oikee sopinu tähä hyi vittu XDDDD

jahaMaanantai 22.06.2009 17:32

niin tosiaan 18.6 en siis ollu tarpeeks kikseissä ni Annikan oli pakko kertoo et vistlip tulee tän vuoden Tsukiconiin...... ni nyt varasin meille liput. ja lupauduin samalla maksaa Annikan lipun lähes kokonaan >:
) mut sen ansiosta oon päässy MSI:hin ja Linkin Parkiin ja se tuli metroihinki et...

*---* ♥

hahSunnuntai 21.06.2009 04:44

istuin taas keinumassa meiä pihoil niinku sillon tammikuussa. ja kuuntelin taas niitä samoja ihania biisejä mitä sillonki. ja nyt kaikki saa arvaa 47 kertaa mitä biisejä.

[Ei aihetta]Lauantai 20.06.2009 07:37

oho kello on viis väsyttää vitusti mutten voi mennä nukkuu

koska VITTU

[Ei aihetta]Lauantai 20.06.2009 07:35

okei nyt on tyhjä olo ssaatannna haluun takas
ah miten oonkaan oottanu tätä hetkee ku saan kirjottaa mahollisimman pitkän, puuduttavan ja mielenkiinnottoman _vuodatuksen. lähin siis Lotalle lottaction tiistai-iltana, siel sit _istuttiin kans Annikan daybreak kaa ja oli ihan mukavaa. Keskiviikkona mentii jonottamaan kasilta aamulla ja se meni ihan järkyttävän nopeesti se jonotus... välil oli kyl jäätävää tosin hauskaa senkin edestä joten ihan sama. ennen ku ovet avattiin oli täys vitun kaaos [sitä jonoo ois pitäny sanoo lähinnä epämääräiseksiteinikasaksi] ja voin luvata etten oo ikinä meinaan IKINÄ raivonnu nii antaumuksella ku sillon joilleki random huarille jotka ohitti koko jonon. ja viel kehtas myöntää et oli tullu ''aika aikasin, jo kolmelta'' =) enkä tiiä miten pokka piti ku en suinkaa ollu ainoo joka niille huus... any_way. päästii sisään, heitin kamat narikkaan ja päädyttiin tokaan riviin ihan keskelle. olo oli mikä hirvein, nukahdin pystyyn Pete Parkkosen aikana (true story..,,.,.,,...) ja ku Metro Station vihdoin alko soittaa niin heh: olin ihan vitun pihalla. varmaa ku olin nii jännittyny ja semi hysteerinen ni joo en tajunu enkä muista melkee mitään niitte esiintymisestä. muistan kummiski kaikkii pienii juttui niinku esim välispiikit!(♥), sen ku Trace katto kerranki siihen alas missä me oltiin, ja Masonin pelleilyt :---D ja oli kyl aika vitun mahtavaa ku kaikki!! laulo mukana enkä oo ikinä ollu missään keikalla missä ois huudettu ja karjuttu sil taval ♥ joka tapauksessa eka keikka tuntu ihan sairaan lyhyeltä. se loppu niin nopee ja sit Axl Smith vaan heti sieltä kuuluttaa että jee ''siinä oli Metro Station tältä kertaa, aploodeja!'' plus Lotalta oli just menny ilmat pihalle ni oli aika karseeta,,, sit no, päästiin ulos ja hengattiin jonku aikaa, eikä nähty puoliakaan niistä ihmisistä mitä ois pitäny :( siitä sitte Lotalle kikseilemään läpimäris vaatteis :'D

torstai aamuna nukuttiin sen verran pommiin et oltiin Nosturilla vasta 8:20. yhdentoista tunnin jonotus tuntu taas ehkä kahelta tunnilta, fiilis oli paljon parempi, Annika oli tosin jo poistunu seurastamme, mut nähtiin Salla ja Sarita! sitten. jotain tuntii ennen ovien aukeemista. Lotta huomas sen saman valkosen pakun mihin me keskiviikona nähtiin Tracen ja Anthonyn nousevan ni sen saman tulevan siihen aidan taakse. mentii sit siihen, meiä lisäks oli __yks tyttö siin aidan toisessa päässä. kukaan ei oikee näyttäny tajuavan siinä vaiheessa vielä mut nii eiköhän siitä pakusta sit astu eka Trace, Blake ja viimesenä Anthony =)=) eka ei vaa tajuttu, mut kelattii (telepatiaa.....) et vittu ei me voida vaa seistä täs hiljaa ni huudahdettii sillee wohoo ja Trace katto sillee jee. sit oltii taas hiljaa eikä kukaa muu vieläkään vaivautunu nousee ni. mä vaan tokasin ''we love you'' ja sillon Blake käänty ja jotaa vilkutti meille ja voihan kikkeli sen hymy ;_; joo. sit lopuks viel oli molempien pakko heittää et ''we love you Anthony'' ni eiiii se pieni [33v pieni mikä pieni] katto iha hämmentyneenä ympärilleen liek wtf :
D jeje. sit taas jonos sain työntää ihmisii vittuun meiä edestä ja heheheheh KASSI PERSEESSÄ X''DD oli joo ihan rentouttavaa ku kaikki repes jolleki tollaselle jutulle siinä mut silti..... heitin taas kamat narikkaan, juoksin yläkertaan, ku pääsen sinne saliin löydän Lotan. jäädyin varmaa kaheks sekunniks siihen keskelle lattiaa. se vitun paskiainen pääs ku pääski eturiviin. Masonin ja Anthonyn eteen. sit palasin takas maan pinnalle ja menin siihen missä se piti mulle paikkaa. olo oli täl kertaa paaaljon parempi ja The Giant Leap oli 601 kertaa parempi lämppäri ku Pete, Lottaa lainatakseni ''Ku ne sentää tajus ettei me niitä tultu kattomaan!'' :'> sit-ten. MS:n vuoro. torstaina oltiin päätetty et ollaan paremmin messissä ettei kaikki sit taas oo vaan epämäärästä mössöö päässä ja tälleen. noh. sama settilista mut se tuntu ehkä tuplasti pidemmältä se keikka. ne siis soitti koko levyn paitsi True to Me:n ja sen tilalla Comin' Aroundin. oltais kuoltu jos siihe listaan ois kuulunu vaikka After the Fall tai Moving Along tai saatana MAKE BELIEVE ;-; mut ei. eikä se loppujen lopuks haitannu. 18.6 oli täydellisyys. muistan joka vitun sekunnin ku ne oli niin paljon itsevarmempii, rohkeempii ja rennompii siinä lavalla (E: MM. TRACE POLVISTU MASONIN ETEEN JA AA) , spiikit oli entistä parempia ja laulettiin joka ikinen sana ja tavu PREPOSITIOITA MYÖTEN niinku Lotta aina sanoo :__D oltiin siis virallisesti _messissä. oisin tosiaan ollu koko maailmankaikkeuden eufoorisin ihminen jos tää ois ollu tässä. HOWEVER mukavia lisiä olivat esim se kun Trace puhu jotain ja oli suhteellisen hiljasta ni johonki väliin ku se ei puhunu hetkeen ni taas telepatian avulla huudettii Lotan kaa että ''Trace we love you!'' ..lame, I know ::D muttah, se on totta sillee ja tämä kyseinen Trace Dempsey Cyrus vastasi ''I love you too.'' samal ku osotti meitä. älkääkä tajutko väärin, en meinaa et se meitä rakastaa sillä tavalla X_D mut siis. se huomas. ja vaivautu vastaamaan. mmm. itseasiassa ennen sitä - Comin' Aroundin ja Seventeen Foreverin välissä - Trace taas jotai puhu ja tilaisuuden koittaessa, en taas tajuu miten, huudettiin Lotan kaa ''ANTHONY WE LOVE YOU'' en oottanu mitää reaktioo ku se oli nii kaukana MUTTAAAAIAJIAJIAJAJAJ se vitun apina kääntää katseensa meiän suuntaan ku me viel huudettiin ja pidettii käsii (joissa oli hienot valorannekkeet itken ku jätin omani sinne...) ilmassa, tähtää ja vittu HEITTÄÄ käytetyn oikeanpuoleisen rumpukapulansa meitä päin. seuraava muistikuva on tyyliin se ku kaikki muut päästi irti ja Lotta tunkee sen tissivakoonsa >:----) nyt meillä on yhteishuoltajuus tosta kepistä joka hengaa tos vieres. ja mua ei kiinnosta kuinka NOLOO!!!!11 tollaste huutaminen on koska. se oli Metro fucking Station. en ois varmaa missää muulla keikalla huutanu mitää tonne päinkään mut. joo. täydellinen keikka kaikin puolin, yleisöki oli jees ku ajotettiin kiljuminen ja laulaminen just oikein.

ku päästiin eteiseen kuulu et ulkona kiljuttiin ni hirrrvee ryntäys ulos ja aidan päähän. niitten paku pysähty sit just siihen mis me seistiin ja näin vaa Masonin ovelan pärstän siitä ikkunasta :'D <3 mut Lotta näki Antin ja heilutti sitä kapulaa ni Ant oli kuulemma hymyilly ja tehny sydämen käsil. ok voin NIIN kuvitella sen vaikken nähnykkään ;;__;; siitä huolimatta (ettennähny) me molemmat tehtiin sellai sydän takas. ja pyydän anteeksi mutta mä toivon et se näki sen........ sit me vaan istuttii kaiteella Lotan ja Sonjan kaa. oltii melko vitun kikseissä ja Sonja ei varmaa kestäny meitä, sit viel mentii moikkaa Sallaa ja Saritaa. Sonja lähti ja me mentii Lotan Sallan Jennin Saritan ja..kolmen tai kahen muun tytön kaa mäkkiin <3__<3 sit pyörittiiiin ja jengi väheni ja lopulta jäi taas vaan mä ja Lotta. Stadissa sato. mentii takas Nosturille, kirjotettiin elitisti tekstejä :D ja kikseiltii vähä lisää kunnes mentii niille, juteltiin ja nukahettiin. tän päivän oonki sit vaa laganu ja fiilistelly Lotal ja tulin kotiin 00:20.

jeje en oo ikinä ennen ja tuskin tuunkaan kirjottamaan näin pitkää (ja turhaa...) merkintää, enkä oleta et tajuutte tän pointtia välttistä tai et luette ekaa rivii pidemmälle mutku VITTU MÄ OON OOTTANU TÄTÄ KEIKKAA VUODEN EN OIS __IKINÄ__ USKALTANU EES TOIVOO MITÄÄN LÄHELLEKÄÄN TÄLLASTA oon niin tyytyväinen, helpottunu ja euforisen onnellinen jumalauta nää viimeset seittemän päivää on ollu mun koko kuudentoista vuoden tän maan pinnalla parhaimmat. täydellisyyden multihuipentuma. kiittäisin kaikkii teitä jotka oikeesti jaksoitte mua, varsinki sen tokan keikan jälkeen :''D ♥♥

WHOOE WHOE OH-OATorstai 18.06.2009 05:50

oli ihan vitun perseestä koko homma aijajaiaja voin kertoo et tuun selostaa tän päivän mun lastenlapsille. ja huomen uudestaan. haistakaa vittu ms iz perfection