IRC-Galleria

LatautumistaSunnuntai 05.09.2010 19:22

Fanni teki tänään hyvän hyppytreenin tauon jälkeen ratsastajan kera :)
Ei kyl menty kun 80cm, mutta mitäs sitä suotta kuluttaa kun tehtävät meni ihan nappiin ja tamma hyppäs todella hyvin. :) Aluks sitä vähän laiskotti,mutta heti kun huomas pääsevansä hyppään,niin johan alkoi energiaa löytymään. Ristikko esteelle barbi selvästi nauroi, mutta kun huomasi,että ristikon jälkeen kaarretaan suunnanvaitoon kohti okseria, tamman ilme muuttui täysin ja korvat hörössä se tykitti menemään kuin lontoon sumuun tehden joka kerralla "hieman" liioitellun hypyn :D
Se on niin varovainen, vaikka vähän vähempikin ehkä riittäisi. Mutta toki hyvä näinkin :)
Poni hyppäs myöskin tänään oikein hyvin. vauhtia ja intoa riitti, (sen huomasi myös meidän juuri lanatulta kentän pohjalta). Sen verran oli kaarteisiin ruovittu ;)
Molempien ratsujen olisi tarkoitus startata loppukaudella vielä muutamia alueluokkia, ellei tehdä mitään radikaalisia muutoksia suunnitelmiin :)
Katotaan mahtuisiko joukkoon myös jotkut seurakisat meille puskaratsastajille, vaikka niitä nyt pääsee sitten talvenkin aikana meneen, jos ei syksyn aikatauluun saada mahdutettua. Mulla olis kyllä kova hinku päästä Fannin kanssa pyörähtään ainakin siel kouluaitojen sisällä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.