IRC-Galleria

Maastoesteillä :)Lauantai 11.09.2010 13:31

Torstaina käytiin Fannin ja Bemarin kanssa maastoesteillä hyppäämässä. Molemmat hevoset oli ihan intoa ja energiaa täynnä, eikä siellä sitten ratsastajan toivottomat pidätteet mennyt aina läpi :D Fanni ja minä hypättiin vaan harrasteen radan esteitä ja nekin tuntui jo isoilta mulle. Fanni olis kyl varmasti halunnut niille tutummille helpon esteille, mutta ne oli kyl jo sit "tooooosi isoja ja pelottavia" :D Ratsastajan mielestä. Fannihan ne on hypännyt useampaan kertaan. Käytiin myös järvessä kummankin kanssa ja tällä kertaa Bemarikin laukkasi suoraan järveen,eikä ihmetellyt yhtään vesirajaa.
Bemari hyppäsi suurimman osan harrasteen ja tuttarin esteistä, sekä muutaman helpon esteen. Kaikki tosi sujuvasti ja kauniisti, sen ratsastajaa ei kylmännyt yhtään hypätä niitä valtavia rakennelmia... Ninja sanoikin,et "ei täs oo mitään kun on alla niin varma hevonen,joka menee 100% varmasti kaikki mitä eteen tulee." Hienon hieno poni <3 Ehkä me sitten ens kerralla Fanninkin kans kokeillaan :)
Eilen tuli kyl semmonen fiilis maastossa, kun laukattiin sänkipellolla rinnakkain,et nyt jos laitettais mitä tahansa eteen,niin yli mentäis, mutta eihän siel mettäs sit ollut ainuttakaan kaatunutta puunrunkoa,jota olis voinut pomppia. Ens viikolla uusiks maastareille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.