IRC-Galleria

Valmennukset jatkuu.....Perjantai 07.01.2011 16:44

Eilen oli Sallan estevalmennus. Tosissaan ei ollakkaan Fannin kans hypätty piiitkään aikaan, laiskoteltu vähän ja menty vaan maahan kaivettuja puomeja ;)
Eilen tehtiin kyllä sitten jouduimme töihin... voi hoh!
Kyllä vaan kolmesta eri esteestä saa monta erilaista (ja vaikeaa) harjoitusta :)
Hypättiin 80-100cm korkeuksilla ensin eri tehtäviä ja kun hevoset oli kuulolla ja hyvin avuilla, ratsastimme 6 esteen rataa (me mentiin jo Fannin kans se 100cm korkeudella!!) Jee, edistystä!!
Vaikka täytyy kyl myöntää, et mulla on NIIN itsevarma hevonen, että välillä alkaa sen meno jo hirvittämään.. :D
Fanni on aina niin tietoinen, siitä, kuinka mikäkin hypätään ja mihin mennään seuraavaksi... niin ja myös kuinka lujaa mennään :)
Mutta toisaalta se ei oo ollenkaan huono asia, vaikka se on älyttömän nopea ja ulkoapäin näyttää, et se sähläis, mut ei se sählää, fanni haluaa olla aina paras, siks se varmaan onkin niin varovainen jaloistaan ja yrittää aina vähän enemmän, mitä oikeesti tarvisi ;)
Tänään oli sitten kunnon teho-koulut.
Tehtiin avoa, väistöjä, suoristusta laukassa (mikä ei muuten ollutkaan ihan simppeli juttu) Sitä aina vaan laukkailee ja kuvittelee menevänsä oikein hienosti ja oppikirjan mukaan, mutta tänään kun joutui ratsastamaan radan poikki peiliä kohti SUORALLA hevosella,
huomasi kuinka se ei ollutkaan ihan suora, aina vähän poikitti suuntaan tai toiseen, toinen korva alempana kuin toinen tai kaula mutkalla :D Kyl meinasin heittää jo hanskat tiskiin, mutta kyllä se siitä sit lähti sujumaan, tosin Fanni kävi jo puoliks ylikierroksilla,kun joutui samalla kokoamaan laukkaa ja vastata 100% kaikkiin apuihin.
Ravissa otin koulupiiskan avuksi, jotta sain takajalat paremmin niiaamaan mahan alle, juu onnistuihan se, Melikakin sanoi, et Henna, sun hevoses tekee piaffea! Taitava tyttö, vaikka ihan piaffea ei kyllä haettu, mutta Fanni vastasi taas apuihin vähän enemmän, mitä olis tarvinnut.
No, 45min kouluntuuppaamisen jälkeen viimeinen varttitunti menikin jumppasarjalla innareita pomppien, se taas oli sitä, missä Fanni halus olla paras ja taisi viel ollakkin, kun kaks muuta tuntilaista oli jo niin maitohapoilla, ettei kintut jaksaneet enää oikein jumpalla nousta riittävästi.

No, paljon tuli taas lisää opittua ja helvetin kipee persus :D Tarvii varmaan jatkossa talkita perseensä ihan kunnolla XD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.