IRC-Galleria

synttäristoori 2006Lauantai 23.09.2006 03:04

apua, tästä se alko. muuntuminen rypäleestä rusinaks, joka pian istutetaan jonkun ihramahan pullaan. prkl >.< en tykkee tästä päivästä yhtää ;/ :D

_____

pultsarin vieressä istuva hienostorouva nyrpisti nenäänsä, sieppasi laukkunsa ja melkein juoksi ulos linja-autosta. hänen viereensä oli istunut lihava makkaralta haiseva mies, ja tämä oli pieraissut äänekkäästi välittämättä hienon rouvan paikalla olosta; mikä moukka! nainen ei kestänyt sitä hetkeäkään, vaan tarttui helmoihinsa ja paineli ulos linjurista.

pultsari oli tähän muutokseen tyytyväinen, sillä juuri sen takia tämä oli päästänyt ilmoille tuon sipulinhajuisen pierun, jonka hän tiesi karkoittavan ihmiset lähistöltään. naisen lähdettyä hän saisi viimein löhötä rauhassa sossulle asti, ja sitä hän oli halunnutkin. huokaisten hän sulki silmänsä ja muisteli mihin oli viimeksi rahansa tärvännyt. hän saattoi melkein tuntea niiden tuoksun sieraimissaan, sen maun kielellään ja muodon käsillään. hän halusi niin kovasti päästä ostamaan konditorian tyhjäksi rusinapullista, sillä ne antoivat juuri parhaimmat pierut näihin tilanteisiin. niiden salaisuus ovat varmaankin ne kitkerät rusinat, juoppo ajatteli kaihoisasti. rusinat ne miehen tiellä pitävät, hän tuumi, ja nousi bussista. hän oli kelan pihamaalla. hän harppoi kohti sisäänkäyntiä tietäen kohta saavansa maan mainioita pullia kitkerine rusinoineen.

---
hahahah minä oon se rusina ;P

A/N: tossa on joku virhe... en jaksa korjata mut jos löyvätte nii sanokee ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.