IRC-Galleria

Kunhan jotain porisenTorstai 29.07.2010 09:02

Mun unirytmi on taas hitusen kallellaan. Kai se on ihan normaalia olla valveille kun muut nukkuvat? Heräilen iltapäivän paremmalla puolella, katson ehkä pari hömppäsarjaa telkkarista ja sitten onkin jo aika kirjautua meseen ja sukeltaa netin selailun pariin. Lähinnä vaatteiden ja kenkien kuolailua. Sitten kun tuo kirottu aurinko on painunut alas voikin jo uskaltautua lenkille, vaikka onhan siellä niitä lentäviä pirulaisia illan ilona. Saapahan kädetkin liikuntaa kun niitä pitää olla huitomassa tai hajoaa pää!
Njih, Stargate Universestä vielä. Se on kuin parisuhde draama avaruuslaivassa. Ei voisi hirveämmin enää kiinnostaa... Onhan se sinällään katsottava, tulee niitä huonompiakin sarjoja telkkarista ja silti niitä katson satunnaisesti, mutta ei tuota voi addiktioksi sanoa, en todellaan vietä aikaani odotellen uutta jaksoa kuten joskus muiden Stargatejen kohdalla tein. Huoh, antakaa jotain uutta ja hyvää scifi tuotantoa tai samankaltaista katsomista, kiitos!
Kovastihan tuo espanjalainen mesetuttavani yrittää minua saaha Fringeä katsomaan, josko nyt sen alottaisi...
Huh, kello näyttää minuuttia vaille 06:00 aamulla, ja jo nyt mulla on helvetillisen kuuma vaikka päällä on vain iso lököpaita ja vieressä on aktiivisena toimiva tuuletin. Sanoisin ettei se paljoa auta. Kävin eilenkin uimassa näin koko perheen voimin, veljen, isän ja äidin kanssa vaikka hyvä että järveen mahtui kun pullotteli ranta ihmisiä täynnä. Olihan se sentään kuuma päivä, noin 32 astetta mittarissa...
Toivottavasti selviän tämän päivän, olispa meillä perunakellari tai jotain jonne voisi lukittautua... Silmiin ei vielä edes koske, kai se menee vielä parisen tuntia ennenkuin pääsee tuonne nukkumapuolelle...
Taidankin tästä mennä selailemaan Last.fm:ää, josko jotain uutta ja kiinnostavaa artistia löytyisi! (on muuten aivan mahtava sivusto, kiitos Satu)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.