IRC-Galleria

Oi Pasi!Tiistai 08.05.2007 22:19

Severus huokaisi syvään selvästi pettyneenä. Mikä kumma oli saanut yrmeän juomamestarin niin pois tolaltaan? Syynä oli hänen rakas punainen villasukkansa. Viime aikoina sukka oli ollut kumman yhteistyöhaluton, se ei suostunut enää edes vilkaisemaan häneen päin. Severus ei voinut ymmärtää mikä oli vialla. Oliko hän tehnyt jotain anteeksiantamatonta? Hän ei keksinyt mitään kovin raskauttavaa...

Vai olikohan sukka, jota kutsuttakoon tästä lähtien Pasiksi, vieläkin suuttunut siitä kun liemimestari oli siinä bokserikokoelmaansa pestessään vahingossa lorauttanut likavettä tuolille, jossa sukka oli vihellellyt hiljaa hilpeää pientä viisua. Viisu oli muuttunut alavireiseksi ja loppunut pian kokonaan. Severus oli käyttänyt kaiken nokkeluutensa saadakseen Pasin jälleen puhumaan hänelle, mutta pian sukka oli tiputtautunut tuolilta pieneksi, villaiseksi kasaksi ja alkanut tuijottamaan vastakkaista seinää kumman intensiivisesti. Juomamestari oli tullut kateelliseksi - oliko seinä komeampi kuin hän? Severus oli nostanut koukkunenänsä kopeasti pystyyn ja maalannut sydämin koristetun seinänsä kokonaan vihreäksi.

Hän oli kerrassaan neuvoton. Pasi oli ollut syömättä jo monta päivää, ja paine Severuksen kaavun etumuksessa vihjaili, että sukan paasto kävisi pian liian vaikeaksi palaksi kestää, ja että liemimestarin olisi pian lähdettävä vieraisiin huojentamaan oloaan.

"Kulta pieni, kertoisitko mikä sinua vaivaa? Olen sinusta äärettömän huolestunut", Severus yritti turhaan udella. Pasi ei sanonut mitään. Oliko hän tappanut Pasin tulikuumalla vedellä? Hän panikoi ja yritti turhaan ravistella Pasia toimintaan. Sukka lötkötti Severuksen otteessa todellakin - kuin kuollut.

Severuksella oli nyt vaikea tehtävä edessään. Hän voisi joko haudata Pasin kunniallisesti maahan, mutta kaikki saisivat tietää hänen tappaneen sukan ja hän saisi murhasyytteen, tai hän voisi salakuljettaa pasin kaapunsa sisällä Luciuksen kartanoon, jossa sille tehtäisiin kokeita mahdollista henkiin herättämistä varten. Päätös oli vaikea, mutta lopulta Severus päätyi jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Ei hän ollut valmis luopumaan pasin ah-niin-ihanan tiukasta varresta, joka pisteli hieman hänen ruokkiessaan sitä. Hän kaappasi hormipulveria kouraansa, tunki sukan hätäisesti kaavunhihansa sisään ja hän astui takkaan.

"Malfoyiden kartanoon!" Hän kiljaisi ja katosi vihreään tulenleimahdukseen.

***

"Lucius! Oi, Lucce!"

Lucius nousi sängyltä ja tuijotti poikaansa ankarasti.

"Poika, sinä kutsut minua isäksi! Yksikin 'Lucce' vielä, ja hoitelen sinut niin, ette kävele viikkoon!" Herra Malfoy painotti sanomaansa vakavalla uhkauksella, joka kuitenkin näytti kaikuvan kuin kuuroille korville. Draco hymyili autuaana silkkilakanoiden keskellä ja koukisti etusormeaan kutsuvasti. Lucius ei voinut vastustaa tuon notkean sormen kutsua, vaan painautui vaaleahiuksisen nuorukaisen päälle päättäen antaa Dracolle viikon istuntakiellon, vaikka poika olikin pysynyt hiljaa. Se tosin jäi vain aikomukseksi, kun makuuhuoneen takka välähti vihreänä, ja sylki ulos rasvahiuksisen juomamestarin hätäinen ilme kasvoillaan.

"Öö.." Oli ainoa sana, minkä Severus sai suustaan. Olipas hän tullut pahaan aikaan. Noh, väliäkös tuolla.

"Voin odottaa, että hoidatte isä-poika tuokionne loppuun, ei minulla niin kiire ole", hän vakuutteli nähdessään luciuksen jäänsinisten silmien välähtävän ilkeästi. Herra Malfoy ärähti, ja nousi ylös. Silkkiset vaaleat hiukset heilahtivat pahaenteisesti tämän kävellessä kohti juomamestaria.

"Oliko sinulla jotain asiaakin, vai tulitko vain häiritsemään minun opetustuokiotani? Sinä tiedät varsin hyvin, että minun täytyy opettaa Dracolle edes alkeet sänkypuuhista ennen kuin hän vaihtaa kouluaan Durmstrangiin", Lucius kysyi ja siristi silmiään, "Onko sinulla jotakin housuissasi?"

Severus vilkaisi alaspäin. Sukka oli kietoutunut tiukasti hänen kyrpänsä ympärille aiheuttaen aikamoisen hyvänolon tunteen kärsivälle liemimestarille. Tosiaan, hänen housunsa pönköttivät. Hän ei tiennytkään maagisen matkustamisen sukkien kanssa olevan noin mukavaa. Täytyisi varmaan kokeilla toistekin, hän mietti ja vastasi Luciukselle, sillä tämä näytti olemaan valmis tekemään hänestä eunukin, mikäli selitystä ei pian kuuluisi.

"Aivan.. Aivan niin. Tulisitko vähän tänne syrjemmälle? En tahtoisi tämän kantautuvan muiden korviin", Severus sanoi ja kietoi kätensä Luciuksen olkapäälle. He kävelivät huoneen pimeimpään nurkkaukseen ja Severus selitti kuiskaten koko jutun. Malfoy pudisteli päätään, sukka oli mennyttä, se oli kuollut, eikä sitä voisi saada enää henkiin. Parasta vain, että he polttohautaisivat sen ja viskaisivat tuhkan tuuleen.

"Oi Pasi, voi ei, ei minun pientä Pasiani!" Severus huudahti kimeästi ja alkoi itkemään katkerasti kömpelyyttään nesteiden kanssa. Hän nyyhkytti niin, että kaapu kastui rinnuksilta aivan litimäräksi.

Lucius seisoi vieressä hieman vaivaantuneena, osaamatta auttaa pitkäaikaista rakastajaansa. Mitä hän voisi tehdä helpottaakseen juomamestarin selvästikin vaikeaa oloa? Hänen silmänsä karkasivat yhä vuoteella kuikkivaa Dracoa kohti ja sitten Severuksen suurta erektiota. Kiero hymy ilmestyi kuin itsekseen hänen kasvoilleen. Hän päätti tappaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

"Severus. Sinun pitäisi tehdä jotain tuolle kyrvällesi. Draco varmaan auttaa sinua aivan mielellään", Lucius ehdotti ja työnsi itkevän juomamestarin sängylle. Draco hyökkäsi nälkäisesti hyväksikäyttämään toisen voimatonta oloa.

"Isänsä poika", Herra Malfoy mutisi hyväksyvästi. Hänen silmänsä ajautuivat Severuksen hihasta tippuneeseen punaiseen villasukkaan. Hän poimi sen maasta ja käveli sen kanssa komeroon.

Komerosta kuului pienen pieni kuiskaus: "Nyt me voimmekin tutustua paremmin toisiimme. Pasihan sinä olit? Minä olen Lucius.."



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.