IRC-Galleria

Vihdoin oli se päivä kun pääsin permikseen... eli siis ripsipermikseen, en hiuksiani sentään käherryttänyt. Nyt on hienosti kaartuvat ripset eikä tarvii joka aamu niitä yrittää epätoivosesti kääntää ja vääntää niitä, kun ei kuitenkaan pysy. ja värjättiinkin joten ei tarvii ees ripsarii laittaa, kyl elämä on nyt helppoo :)

Niin ja eilen tais myös olla joku TERVEHDI TUNTEMATONTA päivä, vai oliko se toissapäviänä. Poljin meinaan kotiin siinä kahden jälkeen ja monet vastaan tulijat moikkas mulle... joko oon tullu jostain tietämättäni kaikille tutuks tai sit oli jotain kummaa liikkeellä... ei ollu ihan normaalia suomalaisten käytöstä. aloin jo epäilemään että mulla oli unohtunu housut kotiin tms. ja kaikki sit sen takii mulle moikkas, mut tarkistin ja kyl mul oli kaikki vaatteet ihan asiallisesti päällä eikä mitään muutakaan tavallisesta pokkeavaa ulkonäössä, joten jos joku on kuullut kyseisestä tervehdi tuntematontä päivästä niin informoikaa mua myös :) tiedän sitten varautua ens kerralla ja kajauttaa moit kaikille vastaantulijoille :)

nyt oon taas töissä ja väsyttää... enää 3 tuntii ja sit polkasen kotiin :) ja sielä odottaa minun ah niin ihana krapulainen rakkaani... Petri oli siis eilen työpaikan keila/saunaillassa ja hain sen sitten yöllä kotiin enkä saanu juurikaan nukuttua kun oli niin kuuma että Miisa meinas läkähtyä ja piti kastella sitä aina välillä ja sit kun yritti pitää ikkunaa auki niin Miisa Epäluuloinen murisi kaikille narahduksille mitä kuuli ja mitä kuvitteli kuulevansa. Meinasinkin sitten taas nukahtaa tänne polkiessani.... ehkä kotimatka sujuu virkeämmissä merkeissä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.