IRC-Galleria

Hermannin päivää :)Keskiviikko 12.07.2006 21:13

Taasen töissä...

Tänään oltiin Miisan kanssa koirarannalla Mikin kanssa ja sitten sinne tuli myös muutama russeli. Miki on mein koirakerhokaveri :) Miisa on selvästi löytänyt viehättävyytensä, koska kaikki pokakoirat oli ihan rakastuneita ja yritti ahdistella Miisaa, sen piti vähän ärähtääkin että jätti sen rauhaan.. Varmaan nypityn karvan alta paljastui ihana viehkeä tyttö :)

Oon siis päässy melkein loppuun urakassani nyppiä Miisa, enää vähän jaloissa ja mahan alla ja kaulassa. sit on valimista, kyl siit tulee hieno ja ihanan pehmee :)

huomenna meillä on henkilökunnan virkistymispäivä. eli ollaaan ensin Pron opissa ja sit syödään ja sit mennään pelaamaan tai kiertämään kenttä jos ei haluu pelata. Mä kuulemma pelaan ja mullle on kuulemma jo parikin valittuna. et sillai, saa nähdä mitä siitäkin tulee

Petri taas kerto viisauksia tänään. eli tein ruokaa ja se kyseli koska se on valmista ja sano sit, että nälkä on kova että kyllä sen hajusta huomaa :) mitä ikinä se sitten tarkoittikaan....

meinasin nukkuu tänään päikkärit pommiin, eli huilailin vähän ja sit yhtäkkiä heräsin vähän vajaa puol kaks. ja sit piti lähtee kauheeta vauhtii töihin. onneks sain mennä autolla, muuten oisin ollu pahasti myöhässä!! huomenna tuun sit klo 11.30 tänne virkistymään pyörällä kun Petrillä on töitä.

nyt jatkan töitä ja sillai.... ei mul varmaan meinaan muuta asiaa kai ollu hmmmm... joo ei

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.