IRC-Galleria

Aliisan päiväPerjantai 14.07.2006 15:29


Noidan veljentytär Aliisa pitää Muumeista ja leikkii heidän kanssaan salaa aina kun Noidan silmä välttää. Iloinen ja hyväntahtoinen Aliisa ei pahemmin piittaa loitsuista, vaan aikoo isona joksikin aivan muuksi kuin noidaksi.



Mäkin haluun isona joksikin aivan muuksi kuin noidaksi.... ja ei tää caddie masterinkaan homma ihan oo sitä mitä haluun tehä sit kun oon iso enkä enää isommaks tuu. keksin juhannuksena että mä haluun perustaa oman kotieläinpihan, sit otan sinne aina kaks kaikkii näitä eläimiä: vuohi, lammas, kissa, koira, marsu, kani, possu, lehmä, hanhi, kana ja jotain muita, kunhan vaan keksin. mut sit lisäks tulee myös yks kukko ja hevonen ja poni. ja koiria saattaa olla kolme. Miisasta tulee sit niinkö mein kantaeläin :) ja jos Puppe on viel sillon elossa niin se voi tulla sit kantajyrsijäks, vaikkei kani ookkaan oikeesti jyrsijä, mut en usko et Puppe kauheesti siitä nimityksestä loukkaantuu.

Tiettävästi Petri ei innostunut ajatuksesta yhtäpaljon kun minä, siks odottelenkin ajatukseni toteuttamista siihen asti kun saadaan lotosta päävoitto, koska sen jälkeen voidaan tehä mitä halutaan. eli sit mä perustan kotieläinpihan ja Petri tulee sinne töihin sillai et tekee kaikkii heinoja käsitöitä puusta ja metallista ja myy niitä sit mein lahjatavara kaupassa. semmoset on suunnitelmat. nimee en viel oo keksiny, mut täytyy varmaan pian alkaa miettimään sitä, koska kohta me varmaan voitetaan. Ainakin meil on nyt suuremmat mahollisuudet ko pari viikkoo sitten kun ei vielä lotottu. eli mahikset nousi heti kun käytiin hakemassa kupongit (tälle viikolle ei kyl viel oo vedot vetämässä, mut kyl täs viel kerkee)


meinas muuten jo kerran tulla sukuun miljonääri, kun Petrin vanhemmat sai 6 oikein lotossa juhannuksen aikoihin... harmittaa vähän kun jäi yhen numeron päähän.....

niin ja sitä piti vielä sanomani, että kaikki vapaaehtoiset ja muuten innokkaat ketkä haluu tulla meille sitten hoitamaan eläimiä ja tekemään muita pikkutöitä ja tuuraamaan meitä kun lomaillaan niin voitte jo nyt ilmottautua että varmasti pääsette sitten. kannattaa ollaa nopee muuten voi kaikki vapaat paikat mennä ja käy niin huonosti ettette pääsekään meille eläimiä hoitamaan :)

mutta nyt jatkan mein logon suunnittelua. logo ja liikemerkki ovat hyvin tärkeitä, kuten ainakin Elina varmaan muistaa :) Elinalle(jos sattuu lukemaan): en vieläkään muista kumpi on kumpi.... :) mutta hienot tuli mein pitopalvelun merkeistä :) pystynköhän yksin yhtä hienoon tulokseen.... voin varmaan soittaa sulle sit kun tarviin apua?!


hei nyt sit taas

Jazzit alkaa huomenna :)
mennään su buccon terassille, se on ihan paras paikka jazz-kadulla :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.