IRC-Galleria

HämmennyksestäTiistai 25.07.2006 19:23

Puh katsoi kahta käpäläänsä. Hän tiesi että toinen niistä oli oikea ja että kun oli päättänyt kumpi oli oikea, silloin toinen oli vasen, mutta hän ei koskaan muistanut miten alku meni.
A.A.Milne




Mulle käy aina noin!!!! mä en oikeestaan koskaan muista kumpi käsi on kumpi. Ja arvatenkin Petri menettää aina hermonsa mun kanssa siks. Se sanoo selkeesti että seuraavasta oikeelle ja mä käännyn lungisti vaan vasemmalle enkä tajuu mitään. Siis sille vaan ei mahda mitään. Sit kun neuvon jollekin tietä niin yleensä osotan vaikka vasemmalle mutta puhun oikeesta. ja Petri ei koskaan luota mun neuvoihini kun ei sitä koskaan voi tietää oonko tänään päättäny, että oikee on vasen ja toisinpäin vai ihan toisinpäin eli et oikee on oikee ja vasen vasen. sitä kun ei koskaan etukäteen voi tietää. Ja mulla ei auta ees se että vasen on se missä kädessä on kello, kun pidän kelloo oikeessa kädessä. Mut ehkä se onkin se miks oon aina niin sekasin.... en oo tota tullukaan miettineeks. ehkä se johtuu siitä. mutta se on paha ongelma. vanhojen tansseistakin selvisin kunnialla vain siks että pari vei hyvin. ilmotinkin sille että jos näyttää siltä etten tiiä mihin oon menossa niin ottaa vaan tukevan otteen ja vie. sillai se sit tais mennäkin. mut hauskaa oli :)

mä unohdin sen! siis survivorsit la. olin niin täpinöissä (ja taisin vähä olla jo maistellu viiniäkin- nimittäin roseviiniä-) stingistä etten muistanu laittaa nauhotusta..... mutta ei aihetta suureen masennukseen, koska stingin konsertin jälkeen mentiin vauhdilla Amarilloon (jotta vielä mahduttiin sisään) ja sit satuttiin pääsemään onneks semmoseen pöytään mistä näin tv:n. eli sit näin mitä tapahtu, mut ääniä en kuullu. mut onnek oon sen verran etevä ja luova että voin arvella mitä sielä on sanottu ja en tippunu ihan täysin. mut Bobby-Jon potkastiin ulos. se oli melko surullista. onhan se sentään valittu Alabaman tavoiteltavimmaksi poikamieheksi, survivors voitto ois nostanu sen pisteitä huimasti.

Mutta Sting oli ihana :) se oli hienoo. Ja sil oli Himmee Haba :) komea vanha mies ja kyl se vetää hyvin :) ja saatiin supertuberhyvät paikat. suoraan lavan edestä, mut sillai n.40 metrin päässä ettei korvat hajonnu ja sit siitä näki lisäks screenille myös. oli hyvä juttu :)

ja Satu oli meillä kylässä ja oli yötä myös. oli kiva nähä Satua. Ja Äippä tulee huomenna tai torstaina. Kivaa ja sit ens viikolla lähetään mummolaan :) tai mummoloihin ja ukkikin on siellä :)
Mut Miisa pitää jättää kotiin.... tulee kova ikävä mein pientä karvakasaa.... :( mutta onneks ollaan vaan kolme päivää pois.

nyt jatkan ahkerana työntekoa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.