IRC-Galleria

Olettamuksista Lauantai 29.07.2006 21:09

Ajatteles, jos joku puu kaatuisi kun me olemme sen alla?

Ajatteles, jos ei kaadu.

A.A.Milne


Meil toi ois Petrin kanssa tänään menny tälleen:

Ajatteles, jos joku vastaan tuleva papparainen päättäisi ajaa mein kaistaa just kun me ollaan tulossa vastaan?

Ajatteles, jos se sit viimehetkellä huomais olevansa väärällä kaistalla ja me selvittäis hengissä.


Tollai meille meinaan kävi tänään kun ajettiin Karkkilasta Poriin. Forssan jälkeen joku ikivanha vanhus vaan ilman mitään syytä tuli vastaan mein kaistalla. Petri sit teki siihen jotkut himmeet McGyver jarrutukset ja oli jo ohjaamassa jonnekkin pusikkoon mut sit se pappa huomas kai olevansa väärällä kaistalla kun se sit viimehetkellä ja etanan nopeudella ohjas sen koslansa omalle kaistalle. Meinas siinä saada tällanen nuorempikin tyyppi sydänkohtauksen. Onneks ei ketään tullu perästä, koska siinä ois voinu pelti vähän rutista ja pyörätkin ois menny lyttyyn.

Pah sanon minä. Tollasilta hampaattomilta papoilta sais kaikilta ottaa kortit pois!!!

saan vieläkin jotain rytmihäiriöitä kun ajattelen tota.

muita mietteitä,
Emo oli vaan yhen yön kun se saa jo nyt uuden takan kun sen piti purkaa se vanha kun se oli ihan rapistunu. Sit se tuli tosiaan vaan ihan pikavisiitille. Mein ei ensin pitäny mennä Karkkilaan lainkaan, mut sit keksittiin et voidaan nyt ottaa pyörät mukaan kun ollaan sitä suunniteltu niin kauan. No otettiin sit pyörät mukaan ja ajeltiin Namula-cityyn. Pe eli eilen mentiin hesaan ajelemaan pyörillä. Jätettiin auto stadionin parkkiin kun ajateltiin että kyl siellä tilaa on. mut sit olikin niin et kaikki 24h parkit oli täynnä, mut sit siellä palloili semmonen nuori nainen joka näytti hieman eksyneeltä ja hetki sitä seurattuamme huomattiin että se etti autoaan.Se ei siis muistanu mihin oli autonsa laittanu ja etti sitä varmaan melkeen 8 minuuttia. sit se vihdin löysi sen ja me saatiin parkkipaikka :)

Pyöräiltiin hesaa ristiin rastiin ja käytiin Suomenlinnassa ja kahvilla kuulemma hesan kalleimmassa kahvilassa (saatiin kuulla se jälkeenpäin). Satu oli mein mukana Suomenlinnassa. Oli kaiken kaikkiaan oikein miellyttävä päivä. Sit Bonus ekstrana sain älynväläyksen. Petri on haaveillu Samsungin kotiteatteri paketista ties kuinka kauan ja sit näin siin stokkaa vasta päätä sen veikonkoneen niin keksin että mennään kattoo jos sielä olis semmonen, kun tää Pori on siinä suhteessa vähän takapajula ettei täältä semmosta oo löytyny. Ja sielä se sitten oli meitä odottamassa. saatiin se sitten ostettuu ja 300 egee halvemmalla kun mitä se täällä ois maksanu jos sen ois tilannu.nyt meil on sit euroopan parhaaks valittu kotiteatteripaketti. siihe viel kun ostetaan semmonen sopivan kokonen taulutelkka niin sit voin alkaa myymään lippuja elokuviin mein olohuoneeseen. :)

siis mä en tajuu mitään tekniikasta mut voin sanoo et ne on Hienot. ja kyllä ne ihan hyvältä kuulostaakin :)

Kauheesti on tapahtunu näinä päivinä kun en oo tänne päässy raapustelemaan, nimittäin viel on yks juttu.

Me oltiin Merikarvialla torstaina ja mein hyvin alkanut merenkävijän ura alkoi (kuten sanottu) hyvin, mutta päättyi karille. ajeltiin tyytyväisinä merellä (Aki ojhas), Miisa istu mun sylissä ja olin selkä menosuuntaan. Sit en muista oliko se Petri vai Emo kun sano että Kivi. ja sit puristin Miisan oikein kovasti syliin ja tömähdin sen pootin pohjalle. Me karautettiin ainakin kauheeen monen solmun vauhdilla semmoselle kauheen isolle kivelle. Ei onneks sentään kauheeta reikää tullu pootin pohjaan ja muutekin selvittiin säikähdyksellä. Mutta voin sanoa että ollaan melkeen oltu Robinsoneja kaikki :) (paitsi osa ois ollu varmaan perjantaita tai torstaita)

nyt alkaa jo sormetkin kramppaamaan ja kohta ne on varmaan solmussa, joten huomenna tai joskus lisää....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.