IRC-Galleria

tunteetMaanantai 23.10.2006 16:04

Joskus vaan tuntuu siltä että mikään ei ole sitä miltä näyttää tai mikään ei tunnu siltä miltä sen pitäisi tuntua. Joskus sitä omassa päässään kelaa niitä asoita joita on tehnyt ja joita ei oo tullu tehtyä vaikka on pitäny. Missä sitä nyt olisi ja kenen kanssa jos olisi eronnut aiemmin ex-miehestä tai myöhemmin, mitä jos olisi tehnyt ensimmäisen lapsen myöhemmin, olisiko se ollut sittenkin poika ja olisiko suhde ex-mieheen pysynyt?

Mitä jos olisin päättänyt olla yksin uudenvuoden, kotona, olisinko edelleen yksin. Tai mitä jos olisin eronnut miehestäni silloin kun tuntui siltä?Entä mitä jos olisin vain lähtenyt silloin kesällä katsommatta taakseni, olisinko jossain vaiheessa kääntynyt katsomaan takasin ja katunut lähtöäni vai olisinko entistä onnellisempi nyt?

Jos olisin tehnyt kaiken mitä ikinä suunnittelin, missä olisin nyt? Olisiko minulla oma talo, auto, varallisuutta, kauniita tavaroita muttei rakkautta? Vai olisinko köyhä ja onnellinen?

Pitäisikö kaikkea miettiä mitä on tehnyt ja mitä on jäänyt tekemättä, vai olla oikesti tyytyväinen siihen mitä on ja on saanut??

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.