IRC-Galleria

dark_angel^

dark_angel^

sai maailman sulosimman hurmurin 9.12.2009 ja kauneimman prinsessan 31.01.14 saa seurata minua instassa 8henna6 ja facessa äidin_arki
Alkoholin aiheuttamat haitat

Alkoholin juominen vaikuttaa lamaannuttavasti sekä fyysisiin että henkisiin toimintoihin. Sanotaan, että ihminen on humalassa. Tällöin ihminen käyttäytyy usein miten vapautuneemmin ja vilkkaammin kuin selvänä. Samalla arvostelu- ja huomiointikyky sekä lihasten hallinta heikkenevät. Mitä enemmän alkoholia nautitaan, sitä vaikeampaa on hallita omaa käyttäytymistä. Jos juomista jatketaan edelleen, seurauksena voi olla kohtalokas alkoholimyrkytys ja tajuttomuus.

Alkoholin imeytymiseen vaikuttavat nautitun alkoholin määrä, henkilön koko, nauttimisnopeus ja henkilön tottumus alkoholiin. Alkoholin nauttiminen aiheuttaa mm. seuraavia terveyshaittoja:

- mielenterveysongelmat

- hermostosairaudet

- haima- ja maksasairaudet sekä

- hengitys- ja verenkiertoelinten sairaudet.

Näiden lisäksi alkoholi lisää tapaturmia ja liikenneonnettomuuksia, aiheuttaa vammautumisia ja lihottaa. Odottavan äidin ei pitäisi nauttia alkoholia, koska se on vaarallista kehittyvälle lapselle.

Alkoholin ja lääkkeiden yhteiskäytöstä voi seurata vakava myrkytys. Jos sinulla on säännöllinen lääkitys, kannattaa kysyä lääkäriltä voitko nauttia alkoholia.


kuka ties tän kaiken <virne>

ihme sivu muutenkin....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.