IRC-Galleria

dark_angel^

dark_angel^

sai maailman sulosimman hurmurin 9.12.2009 ja kauneimman prinsessan 31.01.14 saa seurata minua instassa 8henna6 ja facessa äidin_arki
Hei!

Studio55 on Maikkarin uusi aikuisille suunnattu television, netin ja netti-Sävelradion muodostama sisältökokonaisuus, jonka teemoihin ja toteutukseen käyttäjät voivat itse vaikuttaa. Studio55 aloittaa varsinaisen toimintansa maanantaina 2. helmikuuta, mutta VIP-jäsenten ryhmä on ollut jo muutaman viikon ajan innokkaasti mukana kehittämässä tulevaa palvelua.

Vielä ehdit VIPiksi!

VIP-jäsenenä pääset vielä mukaan vaikuttamaan mm. Sävelradion soittolistaan, osallistumaan vieraslistan suunnitteluun, ja näet mistä VIPit sekä juontajat Markku Veijalainen ja Pirjo Haapoja juttelivat Studio55:n tiimoilta live-chatissä muutama viikko sitten.

Studio55:n VIPit saavat myös jatkossa mielenkiintoisia etuja ja hyötyjä yhteistyökumppaneiltamme. Tällä kertaa mukana on mm. Finnmatkat, joka etsii testimatkaajaa uudelle lomakonseptilleen.


Jos olet yli 50-vuotias, aktiivinen ja ajatteleva ihminen, klikkaa tästä niin pääset Studio55 -kampanjasivuille, jossa voit rekisteröityä VIP-jäseneksi 28.01.2009 saakka.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.