IRC-Galleria

dark_angel^

dark_angel^

sai maailman sulosimman hurmurin 9.12.2009 ja kauneimman prinsessan 31.01.14 saa seurata minua instassa 8henna6 ja facessa äidin_arki

vesimiehen horoskooppi!!Tiistai 24.10.2006 18:06

http://www.vaahtokylpy.net/horoskooppi/vesimies/

23.10. Maanantai
Aurinko ja Mars kolmiomerkissäsi pitävät elämääsi nyt uudenlaista vauhtia. Uskalla päästää jalkasi jarrulta ja katso mitä elämä sinulle tarjoaa. Luovuutesi on kokonaan sinulle merkittävien pyrkimysten palveluksessa, eikä kukaan tule asettumaan tiellesi. Purjeet kannattaa nostaa silloin kun tuulee sopivasti.

24.10. Tiistai
Jos olet tullut luvanneeksi liikoja itsestäsi jossain asiassa, niin nyt saattaa ottaa ohraleipä.
Myönnä suosiolla että olosuhteet ovat sinun kannaltasi muuttuneet ratkaisevasti ja etteivät voimasi riitä ihan kaikkeen mitä joku aika sitten suunnittelit. Turha stressi kostautuu ikävinä vastoinkäymisinä.

25.10. Keskiviikko
Rakkauden tunteet vellovat korkeina aaltoina elämässäsi ja intensiteetti nousee väkisin korkealle heti, kun kohtaat sellaisen henkilön, jonka kanssa kemiasi osuvat sopivalla tavalla yhteen. Mikäli et saa osoittaa tunteitasi, saatat reagoida hyvinkin aggressiivisesti sinua rajoittavaan ihmiseen.

26.10. Torstai
Neptunus ja Kuu ovat herkässä kulmassa merkkiisi ja antavat mahdollisuuden suurille intuitiivisille oivalluksille jossain vaiheessa päivää. Kun jalkasi alkavat tahdottomasti viedä sinua jonnekin, niin älä pistä hanttiin.

27.10. Perjantai
Merkkisi on neliössä Auringon ja Venuksen yhtymään, eikä sinulle ole ihan helppoa löytää oikeaa säveltä elämääsi. Se on kuitenkin mahdollista perkaamalla tästä päivästä pois kaikki tyytymättömyyttä aiheuttavat tekijät. Näin teet tilaa sellaisille asioille, jotka ovat sinulle paljon antoisampia.

28.10. Lauantai
Yllättäviä käänteitä on luvassa pitkin päivää, mutta niissä on nyt positiivinen energia kaikille, jotka osaavat suhtautua yllätyksiin huumorilla. Luota siihen, että jokaiseen yllätykseen kätkeytyy mojova palkinto, niin elämä on äkkiä paljon hauskempaa.

29.10. Sunnuntai
Nyt kannattaa edetä hillitysti, sillä suksi saattaa muutaman kerran tökätä aika ilkeästi ennen kuin päivä on päätöksessään. Maltti on valttia, vaikka ilmiö onkin väliaikainen, eikä aiheuta sen suurempaa murhetta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.