IRC-Galleria

dark_angel^

dark_angel^

sai maailman sulosimman hurmurin 9.12.2009 ja kauneimman prinsessan 31.01.14 saa seurata minua instassa 8henna6 ja facessa äidin_arki
Yhteensopivuus: Vesimies & Oinas

Oinaan impulsiivisuus ja vesimiehen idealistisuus tekevät näiden kahden merkin suhteesta hyvin luovan. Suhde on kaikkea muuta kuin staattinen. Oinaan ja vesimiehen suhde on hyvinkin haasteellinen, muttei koskaan tylsä. Oinaan ja vesimiehen on helppo kommunikoida keskenään, he ymmärtävät toisiaan helposti. Molemmat ovat idearikkaita ja innokkaita elämän suhteen ja nauttivat kaikista kokemuksista. Näin ollen oinaan ja vesimiehen on helppoa olla sekä ystäviä että rakastavaisia.

Oinas ja vesimies arvostavat ja ihailevat toisiaan. Oinasta viehättää vesimiehen ainutlaatuisuus, visiot ja intensiivisyys. Vesimiestä hurmaa oinaan energisyys ja vahva intuitio, jota oinas noudattaa kaikissa tilanteissa. Vesimiehellä on luovia ideoita ja ratkaisumalleja, mutta häneltä puuttuu energia suunnitelmien alulle panemiseen, mitä oinaalla taas on yllin kyllin. Molemmat merkit nauttivat omasta rauhasta, mutta oinas voi olla liian omistushaluinen ja mustasukkainen vesimiehen mieleen. Oinas voi kokea vesimiehen liian huolettomaksi ja irralliseksi rakkaussuhteessa. Molempien tulee ymmärtää, että toinen arvostaa suhdetta yhtä paljon, mutta toimii vain eri tavalla.

Oinasta ohjaa Mars ja vesimiestä Saturnus sekä Uranus. Mars edustaa voittoa, taistelua, aggressiivisuutta ja intohimoa. Uranus suojelee kaikkea uutta, epätavallista ja radikaalia ajattelua, ja Saturnus kunnianhimoa, tavoitteisiin pyrkimistä, kovaa työtä ja kurinalaisuutta. Molemmilla on taipumus kehittää uusia ratkaisumalleja ja rikkoa vanhoja instituutioita. Vesimies on äärimmäisen luova idealisti ja oinas on toimeenpaneva merkki. Vesimiehellä on tarmoa jatkaa suunnitelman loppuun saakka, kunhan oinas on pistänyt sen alulle. Vesimiehen älykkyydellä on oinaaseen stimuloiva vaikutus ja oinas pystyy potkimaan vesimiehen liikkeelle visioistaan.

Oinaan ja vesimiehen suhde on parhaimmillaan moniuloitteinen, värikäs ja hauska, mutta myös romanttinen ja intohimoinen. Nämä kaksi merkkiä voivat päästä yhdessä hyvin pitkälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.