IRC-Galleria

Reissu alkoi perjantaina kun pääsin töistä ja otin Ollin ja Kettusen matkalta mukaan. Pojat oli suhteellisen tanakassa jo klo kasi illalla. Mentiin meille ja ensimmäinen episodi sattui kun kävin hakemassa yhden kaverin lisää, Pojat oli saanu sillä aikaa päähänsä käydä kysymässä naapurista tyttöjä meille. Naapurissa ei ollut tyttöjä kotona ja kappale kiukkuisia Isejä ei tykänny Kettu&Olli kaksikon kyselyistä yhtään.

Olin poissa vajaan vartin, jona aikana kundit oli onnistunu tuhoamaan orastavan toni/naapurin isi-suhteen.

Aloitin omankin kehoni lääkitsemisen pullolla tassua ja sehän meinas lähteä ihan lapasista siinä vaiheessa koko touhu. No tytöt tuli sit jossai kymmenen aikaa, Jupa ja Jupan vaimo samoihin aikoihi. Osa porukkaa sai kyydin jostai kahentoist aikoihi, ja meiät Sanna sit heitti Loppujen lopuks yhen aikaa baarii. Siihen loppuu muistikuvat perjantailta. Lauantain herään omasta sängystä aamusella ja alan tissuttaa kaljaa. Martikainen tuli hakee mut sit joskus yhen jälkee ja lähettii sporttii juomaan karpalolonkeroa. VIRHE. neljäks duunin pihalle -> Bussi kohti tamperetta.

Tampereelta ainoat omat muistikuvat: Istun kymmenen aikaan porealtaassa, hotellin saunaosastolla ilman uimahousuja -> käyn yökerhossa, lennän jokusen kerran pihalle sieltäkin. Vinkki; housut kannattaa pitää jalassa jos haluaa nauttia baarin antimista. -> tajuan että klo on puoli seitsemän aamulla ja istun muutaman duunikaverin kanssa hotellin käytävällä juomassa taskulämmintä lapin kultaa.

Oliskin riittänyt siihen, menin nukkumaan muistaakseni seitsemältä ja heräsin n. klo 11 jonka jälkeen pikainen suihku ja alabaariin ottamaan jokusen kossubatteryn. bussi takaisin puoli yhden aikoihin -> zapataan syömään n klo 15. Sieltä kauppiaalle saunomaan pienellä porukalla kuuden maita ja saunottiin aina puoleen yöhön asti. Tässäkään vaiheessa järki ei sanonut että maanantaina töitä ysist viiteen.
Lähdettiin martikaisen kanssa käymään rytmitykissä josta kotiuduttiin kolmen aikaan aamulla.

Myöhästyin töistä puoltoista tuntia ja kuulin jonkun verran asiallista vittuilua.

Kappale pikkujouluja, kerran vuodessa.

Kaksi kivikovaa möykkyä selässä ja yksi isompi vatsan puolella, biologian tunnilla opin kerran että ne on maksa ja munuaiset. Ei ne ennen pahasti ole olemassaolevilta tuntunut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.