IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 20.11.2008 18:29

Kattokaa ny, miten ihanalta näyttää! Täällon ihan talvi jo, kun maassa on jo nyt ihan hyvä kerros lunta <3

[Ei aihetta]Tiistai 28.10.2008 22:41

Tänään saatiin sitten taas pieni kisunen hoitoon. Linnainmaalta oli löytynyt, toivottavasti löytää pian kotiinsa.

Siihen saakka olkoon meillä, söpö ja kiltti se on kuin mikäkin <3

[Ei aihetta]Perjantai 24.10.2008 00:26

Pikku-Kisun omistaja haki kissansa tänään. Tosi hyvä asia, että parka löysi oman kotinsa, mutta nyt on ikävä :(

Ainahan niihin kiintyy. <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.10.2008 13:39

Siis mitä ihmettä!

Hallitus on hyväksynyt lainmuutoksen, jotta nettiin perustettaisiin kaikille ilmainen ja avoin rekisteri kaikista terveydenhuollon ammattilaisista.

"Rekisteristä selviäisi terveydenhuollon ammattihenkilön nimen ja rekisteröintinumeron lisäksi tämän syntymävuosi ja ammattipätevyys, maininnat mahdollisista erikoislääkäri- tai erikoishammaslääkärioikeuksista sekä tiedot ammattipätevyyden rajoituksista.

Julkisen tietopalvelun avulla kansalaisen olisi nykyistä helpompi varmistua ennen hoitoa siitä, että terveyspalvelun tarjoaja todella on viranomaisen valvoma, koulutuksen saanut terveydenhuollon ammattihenkilö."

a) Toi on tosi kiva järjestelmä nuorille lähihoitajille. Kun asiakas tai omainen käy tarkistamassa minun tietoni rekisteristä, hän toteaa, että "Kauhean nuori! Eihän se ole, kuin lähihoitaja!", eikä sitten usko mitään, mitä sanon, eikä luota mihinkään tekemisiini, vaikka olisin täysin pätevä työssäni.

b) Harva hoitohenkilökunta pitää sukunimeään edes nimikyltissä esillä turvallisuuden vuoksi. Ihmiset ovat ihan oikeasti vaarallisiakin.

c) Kiva olla tällainen harvaniminen ihminen, minut jäljittää kuka vaan nimen ja syntymävuoden avulla. Pelkän kokonimenkin perusteella.

Niin ja missä on minun tietosuojani ylipäänsä? Mihin hemmettiin ne tarvitsevat mun syntymävuotta? Prkl.

Tyhmä musta tuli kun ne hampaan otti.Tiistai 21.10.2008 18:02

Ensin puettiin leikkausvaatteet päälle, kävin makaamaan siihen tuolille, tärisin kun mikäkin, kun en mä ajatellu, että se on noin iso toimenpide, että vaatteitakin pitää laittaa. Sitten ne hoitajat laitto semmosen lapun tohon mun päälle, etten nähnyt mitään. Yhtäkkiä mun suussa oli valtavat huuliarepivät ja jotenkin aggressiiviset sormet ja piikki pisti.

Yhtäkkiä sydän alkoi hakkaamaan ihan hirveesti ja kerroin siitä hoitajalle, joka sitten kertoi sen olevan normaalia, kun tuo puudutus laitetaan. Kiitos, olisi voinut kertoa etukäteen, kun mä ehdin jo säikähtää, että mikä allerginen reaktio nyt tulee.

Yhtäkkiä ne sormet oli taas siellä suussa ja repi kahta kauheemmin ja mä pohdin siinä sitten, että onneksi ei ole rohtuneet huulet ja toivoin, että se puudutus on tehonnut (kukaan kun ei sitä pistelemällä kokeillut, niinkun yleensä).

Ehdin jo siinä säikähtääkin, että joudunko mä oikeasti kauankin tässä olemaan revittävänä ja aattelin, että prkl jos tämä on vaan alkua. Sitten se lääkäri sanoi: "Sepäs oli helppo, hammas on jo tossa pöydällä".

Tärisin ihan sikana kun tilanne oli ohi. Taisin pikkusen jännittää.

Ei kestänyt kun ehkä 5 minuuttia tuo repiminen ja siinä se pöydällä törrötti se hammas. Huh, onneksi. En ikinä halua ton lääkärin leikattavaksi, se ei varonut tai kysynyt mitään. Täytyy sanoa omalle lääkärille, että ensi kerralla sen leikkauksen saa tehdä joku muu kirurgi, kun tuo. Hoitajatkaan ei osanneet mitään, ne toi vääriä välineitä sille ja sohelsi muutenkin.

Mutta niin, toimenpide oli sillai helppo, ei mitään tikkejä tai mitään tarvittu.

Minen nähnyt lääkäriä missään vaiheessa, ne otti sen lapun naamalta pois vasta kun se lääkäri oli mennyt pois.

Hirveen pelottava tilanne, kun joku vaan tulee repimään mun hampaita ja lähtee sitten pois. Ei mitään tervehtimistä tai kättelyä tai edes jotain kontaktin luomista. Kyllä minä sille silti kiitoksen huusin toiseen huoneeseen kun lähdin.

Parasta tässä on se, etten saa syödä muuta kun kylmää, etenkin jäätelö tekee kuulemma hyvää!

Käy mulle.

[Ei aihetta]Maanantai 20.10.2008 17:50

ha. Lueskelin tuossa ulkoleikkikirjaa, jonka ostin kirpparilta.

Siinon yhtenä leikkinä "Lasketaan lehtiä", jossa arvataan pensaan tai matalan puun lehtien määrä ja lasketaan ne. Ainiin ja vaihtoehtona oli myös laskea ruohonkorsien määrä neliömetrin alueella.

Voi miten hauskaa ja lapsillahan riittää kärsivällisyys nurmikon laskemiseen?

[Ei aihetta]Maanantai 20.10.2008 16:52

Katselen Urpilaisen haastattelua ja päähän ottaa NIIN paljon kaikki SDP:t juuri tämän takia.

Haastattelija: Sanokaa vain yksi _konkreettiinen_ asia, miten tämä rakennusteollisuuden romahtaminen estettäisiin.
Urpilainen: Tässä yksi hyvä esimerkki on se, että pystymme vauhdittamaan korjausrakentamista, meillä on homekouluja, homesairaaloita eri puolilla Suomea, meidän täytyy pystyä vauhdittamaan korjausrakentamista. Meidän täytyy pystyä vauhdittamaan julkista asuntotuotantoa, jotta meillä on riittävä määrä kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja.

Sano ny prkl se konkreettinen tapa, että, KUINKA siihen päästään ! :O


SDP:n ja Kokoomuksen ero on tässä:
Haastattelija: "Banaani on kaapin päällä, kuinka se saadaan alas?"

SDP: "On valitettavaa kuinka huonossa kunnossa ovat naapuripöydän jalat ja on yhteiskunnalle tärkeää saada se banaani sieltä pois ja tässä on taas tämä kapitalismi ja byrokratia, jotka selvästi estävät banaania hyppäämästä alas. Meidän täytyy saadaa banaani alas ja autettava sitä uuteen nousuun."

Kokoomus: "Jotta saamme sen banaanin kaapin päältä, meidän on otettava tuoli ja noustava sillä kaapin päälle."

Ihanaa olla porvari, piru vie kestä tota kiertelyä ja kaartelua.

[Ei aihetta]Lauantai 11.10.2008 19:20

Haettiin tänään meidän ensimmäinen ensikotikissa (kissa, joka on hylätty tai kadonnut ja on nyt meillä siihen saakka että löytää kodin, uuden tai vanhan). Niinhän siinä kävi että ihastuttiin siihen ja nyt pohditaan, josko pitäisimme sen sitten kokonaan :)

Söpö se on kuin mikä, nuori kissa, tyttö (?). Ainakaan siellä ei mitään pompuloita näkynyt. Tosi kiltti, nauttii seurasta. Topi tosin ei sitä täysin vielä hyväksi, vaikkei mitään suurta tappelua ole vielä syntynytkään. Juuso katsoi uutta tulokasta ja meni nukkumaan.

Sitä vaan aina ihmettelee, että kuka päästää kissansa ulos ilman kaulapantaa tai tatuointia tai sirua. :( Ainakin haluan uskoa, ettei se ole hylätty. Kuka noin ihanan ja kiltin kissan hylkäisi? Tai ylipäänsä, kuka voisi hylätä oikeasti lemmikkinsä?

Monikin. Sen on nähnyt nyt Kissojen Katastrofiyhdistyksen jäsenenä ollessa.

Surullista.

[Ei aihetta]Keskiviikko 08.10.2008 17:47

Tiettekö, oon saanu pelkkiä täysiä vitosia koulusta nyt <3

Sen siitä saa, kun menee lukiosta amikseen; vaatimustaso laskee ja kiinnostus nousee.

[Ei aihetta]Maanantai 06.10.2008 23:54

Vaihtelujen päivä tämä maanantai. Yleensä minä istun tv:n edessä, mutta nyt onkin maanantai ja..

..RILLIT HUURUSSA!

Arto istuu tv:n edessä ja toteaa välillä "hieno paita!" kun paidassa on jotain energiajuomaan tai johonkin muuhun nörttiin liittyvää tai toteaa jotakin muuta vastaavaa ja nauraa kippurassa asioille, joita minä harvemmin ymmärrän.

Tää on itseasiassa hauska tilanne.

Muuten, jos minä sanon, että tulepas tänne, kun tuo istuu koneella, niin mitään ei tapahdu. Nyt kun sanon "Rillit huurussa", niin menee ehkä sekunti, niin mies on tossa.

Ihanaa kun on nörtti mussu <3