IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 20.04.2007 14:22

JOS VAUVAKUUME ISKEE..

1.
NAINEN: Harjoittele äitiyttä pukeutumalla aamutakkiin, jonka vyön alle tunget papusäkin. Pidä säkkiä vatsaa vasten seuraavat yhdeksän kuukautta. Yhdeksän kuukauden kuluttua poista 10% herneistä.
MIES: Harjoittele isyyttä poikkeamalla apteekkiin. Kumoa lompakkosi sisältö tiskille ja pyydä farmaseuttia käymään siihen käsiksi. Siirry sitten lähikauppaan ja järjestä niin, että palkkasi maksetaan suoraan myymäläketjun pääkonttoriin.

2.
Jotta osaisit varautua tuleviin öihin, kävele ympäri olohuonetta viidestä iltapäivällä kymmeneen illalla kantaen märkää kassia, jolla on painoa kolmesta ja puolesta kilosta viiteen ja puoleen kiloon. Iltakymmeneltä laita kassi pois, aseta kello herättämään puolilta öin ja mene nukkumaan. Herää kahdeltatoista ja kävele märän kassin kanssa ympäri olohuonetta yhteen saakka aamuyöllä. Laita herätyskello soimaan kolmelta. Koska et saa unta, nouse ylös kahden aikoihin aamulla ja juo jotakin. Varttia vailla kolme mene takaisin sänkyyn. Nouse ylös, kun kello pärähtää soimaan kolmelta. Lauleskele lauluja pimeässä neljään saakka. Laita kello soimaan viideltä. Nouse ylös. Tee aamiaista. Jatka samaa rataa seuraavat viisi vuotta. Näytä iloiselta.

3.
Koverra meloni ontoksi ja tee sen kylkeen noin golfpallon kokoinen reikä. Ripusta meloni roikkumaan narunpätkästä kattoon ja laita se heilumaan edestakaisin. Ota kulhollinen puuroa ja yritä lusikoida sitä heiluvaan meloniin matkien samalla lentokonetta. Jatka kunnes olet käyttänyt puolet puurosta. Kaada loput syliisi. Olet nyt valmis syöttämään yksivuotiasta lasta. Harjoitellaksesi leikki-ikäisiä varten hiero banaania sohvaan ja hilloa ikkunaverhoihin. Piilota kalapuikko stereoiden taakse ja jätä se sinne muutamaksi kuukaudeksi.

4.
Pienten lasten pukeminen ei ole niin helppoa kuin luulisi. Aloita hankkimalla mustekala ja verkkokassi. Yritä tunkea mustekala kassiin niin, että kaikki sen lonkerot pysyvät kassin sisällä. Aikaa voit käyttää koko aamupäivän.

5.
Heitä haaveet urheiluautosta ja osta tilava perheauto. Äläkä luule, että se odottelee sinua pihatiellä moitteettoman puhtaana ja kiiltävänä. Perheautot eivät näytä sellaisilta. Osta siis suklaajäätelöä ja laita se hanskalokeroon. Jätä jäätelö sinne. Tunge cd-soittimeen kymmenen markan kolikko. Murenna takapenkille jättipakkaus suklaakeksejä. Viimeistele auto juoksuttamalla haravaa pitkin kumpaakin kylkeä.

6.
Valmistaudu uloslähtöön. Odota vessan oven takana puoli tuntia. Mene ulos etuovesta. Palaa takaisin sisälle. Mene taas ulos ja kävele jonkin matkaa tielle päin. Käänny takaisin talolle. Kävele taas tielle päin. Maleksi tietä pitkin hyvin hitaasti viiden minuutin ajan. Pysähdy matkan varrella tutkimaan perusteellisesti jokaista tupakan tumppia, purukumia, likaista nenäliinaa ja kuollutta hyönteistä. Palaa omia jälkiäsi takaisin. Kilju ääneen, että kärsivällisyytesi alkaa olla lopussa, kunnes naapurit ilmestyvät tuijottamaan sinua. Olet nyt valmis viemään pikkulapsen kävelylle.

7.
Poikkea kauppaan ja ota mukaasi jotakin, mikä muistuttaa mahdollisimman paljon alle kouluikäistä lasta; vuohi käy hyvin. Mikäli aiot hankkia enemmän kuin yhden lapsen, ota mukaasi useampi vuohi. Tee viikon ostokset päästämättä vuohia hetkeksikään silmistäsi. Maksa kaikesta, mitä vuohet syövät ja tuhoavat.

8.
Opettele ulkoa kaikkien pokemonien, teletappien ja prätkähiirten nimet. Kun huomaat laulavasi muumien tunnussäveltä suihkussa, sinusta on tullut kelpo äiti tai isä.

9.
Toista kaikki sanomasi ainakin viiteen kertaan.


>>Ei auttanu kuumeeseen ei.

Aamun bussimatkani.Perjantai 13.04.2007 00:16

No, istuin bussissa 7 matkalla töihin. Siinä sitten sanoin vierustoverille normaaliin tapaani "Jäisin tuossa seuraavalla pois, kiitos." ja mies väisti.

Siirryin keskiovelle odottelemaan bussin pysähdystä ja ulospääsyä ja pidin kiinni tolpasta, aivan kuten normaalistikin.

Bussi ei pysähtynyt.

Hetken mietin ja tajusin sitten. Prkl. NAPPIA PITÄÄ PAINAA!

Kävelin sitten seuraavalta pysäkiltä töihin. Onneksi bussi oli ajoissa.

Mitä tästä opimme? Ei riitä, että kerrot vierustoverille jääväsi seuraavalla pysäkillä pois, myös kuskille täytyy se kertoa, nappia painamalla.

[Ei aihetta]Lauantai 07.04.2007 19:27

Olen hyvä pukemaan sukkahousuja.

Rullasin ihan normaaliin tapaani sukkahousuja jalka kerrallaan ylös. Kun sain sukkahousut jalkaani, huomasin että oikeassa jalassa sukkahousujen alla on ponnari nilkan ympärillä. Juuri hetki sitten se oli minun kädessäni se ponnari, ranteen ympärillä siis.

Olen sukkahousutaikuri. huomaamattani.

[Ei aihetta]Torstai 05.04.2007 22:57

1. YOUR REAL NAME
- Meri-Tuuli.

2. YOUR GANGSTA NAME: (first 3 letters of real name plus izzle.)
- Merizzle.

3. YOUR DETECTIVE NAME: (fav color and fav animal)
- Red Cat.

4. YOUR SOAP OPERA NAME: (middle name, and current street name)
- Johanna Kemiankatu

5. YOUR STAR WARS NAME: (the first 3 letters of your last name, first 2 letters of your first name, first 3 letters of mom's maiden name)
- Kekmemik.

6. YOUR SUPERHERO NAME: (2nd favorite color, favorite drink).
- Orange Milk.

7. YOUR IRAQI NAME: (2nd letter of your first name, 3rd letter of your last name, any letter of your middle name, 2nd letter of your moms maiden name, 3rd letter of you dads middle name, 1st letter of a siblings first name, last letter of your moms middle name)
- Eknitma.

8. YOUR WITNESS PROTECTION NAME: (mothers middle name)
- Anna-Liisa.

9. YOUR GOTH NAME: (black, and the name of one your pets)
- Black Juuso.

[Ei aihetta]Lauantai 31.03.2007 15:04

Tiupidiupi.

Niin meni kolme päivää päiväkodissa hoitaessa ja kivaa oli. Aurinko paistoi pihalla kokoajan oikealta puolelta, ja niinpä minulle on pompsahtanut muutama suloinen pisama oikealle poskipäälle. Menen maanantaina toiseen päiväkotiin pariksi viikoksi ja toivon todella, että se aurinko paistaa siellä vasemmalta puolelta. Jään muuten aika epätasapainoiseksi.

Mukava päivä.Tiistai 27.03.2007 22:21

Päivä alkoi sillä, että torkutettiin herätyskelloa pari tuntia. Siinä sitten täytyi herätä kun päiväkodista soitettiin, että voisinko sijaiseksi mennä ke-pe. No totta kai voin. :) Menen sinne siis huomenna.

No sit posti tuli ja sain tietää, että MLL:n hoitajien palkat nousee parilla eurolla/h! Ja sain myös kutsun Terveydenhuolto-oppilaitokseen pääsykokeisiin. En ota stressiä kun nuo amismeiningit on mulla vasta kolmantena vaihtoehtona yliopiston ja ammattikorkean jälkeen. Siellä pääsykokeissa on jotakin psykologisia testejä ja loogisia juttuja ja sen sellaista. Perussettiii.

No sittenpä lähdimme keskustaan heittämään koulukirjoja myyntiin ja siitä saikin ihan kivan summan rahaa. :) Siinäpä sitten voitin tähtipelistä 15 euroa, kun luulin että se on tuplapotti. Ajatuksissani. Heitin siihen euron rahaa ja euron panoksen ja ihmettelinkin, että minkä takia siinä ei ole sitä sinistä nappulaa, mistä saa kaikki pyörimään. No, onneksi olin ajatuksissani kun en ikinä olisi pelannut tähteä niin isolla panoksella. Kun siinä saa lukitakin! Mutta voitin siis 15 euroa. Ja olin iloinen.

Siinä sitten alettiin pyöriä kaupoilla ja etin urheiluliikkeestä itselleni takkia. Sielläpä sattui sitten niin, että huomenna alkaa miinusviiruspäivät ja ne laittoi siellä etukäteen alennuksia jo. Löysin sitten takin ja housut, 16e, kun oikea hinta oli 69.90. Olin taas kovin tyytyväinen.

Mukava päivä kaikinpuolin. Joogastakin tulin äsken ja nyt tuntuu ihan rennolta muuten, paitsi että olkapää meni jumiin jostakin syystä. :( Niinjoo, sain tietää myös ettei äidinkielen kirjoitukset minun osaltani mennyt kovin huonosti, vaikka monella meni. Huh!

Voi Topias-parkaa..Lauantai 24.03.2007 14:32

Pari päivää sitten käytiin viemässä Topi lääkäriin virtsatulehduksen takia. Siellä sitten määrättiin vahvaa antibioottia ja virtsanviljelyä ja sen sellaista ja parkahan tuo kissa olikin.

Eilen laitettiin matokuurikin molemmille ja tänään sitten huomattiin että Topin maha on ihan kuralla. Ja tiedättekös mitä? Kun kissan maha on kuralla, se ei ole kivaa. Ei laisinkaan. Täällä haisee jatkuvasti ja mä juoksen laatikolla siivoamassa. Ja tänään pitäisi olla ensimmäiset tuparitkin. Kiva ilta tulee jos tuo vatsa ei tuosta mene paremmaksi..

Mä tykkään tästä Mikan Grace Kelly-biisistä joka just soi.

Täytyy varmaankin seurata tuota kisun masua. Voihan olla että se johtuu matokuurista, eikä niinkään antibiooteista. Vaikka vahvoja antibiootteja ovatkin.

..voisin tästä vaikka mennä siivoamaan laatikkoa.. :S
Ha. päivän piristys.

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/14946.shtml

- -

Topi kävi tänään lääkärissä ja virkoilee lattialla. Parka. :(

[Ei aihetta]Torstai 08.03.2007 17:10

Luinpas. Eilen ja tänään. Oikeasti ahkerasti psykologiaa. Tiedän nyt kaiken Mahlerin ja Piaget'n hienoista ihmisen psykologisen kehityksen teorioista.

Kuuntelen Dreamgirls-soundtrackia. On muuten hyvä. Leffakin oli ihan ok.

Tänään taas leffaan vaikka eilenkin oltiin. Tänään on 6e-päivä Finnkinolla.

Oho! Posti tuli. Vasta nyt, kolme tuntia myöhässä. :o Posti kertoo että TOASilla olisi minulle vapaa asunto. Hähää, VVO ehti ensin. Täällä on hyvä koti. Ei tartte vaihtaa. Täällä sitä paitsi sai maalata seinät. Se on eri kivaa se.

Nyt lukutauko siis. Voisi ehkä pelata hieman Simsiä. Paitsi sit yks marisee kun se tulee kotiin enkä näytä ahkeralta. Mutta 5 tuntia ahkeraa ja ajatuksella lukemista riittää yhdeksi päiväksi. Joo. Simsiä siis ->

[Ei aihetta]Maanantai 05.03.2007 18:56

Tuskailen.

Minkä ihmeen takia päätin kirjoittaa ylimääräisinä kaksi reaalia? Mikä pointti siinäkin oli?

En jaksa lukea psykologiaa. En jaksa lukea terveystietoa. Ei niillä niin väliäkään tavallaan kun ne on ylimääräiset. Muttakun tapana on ollut tehdä täysillä kaikki se, mihin ryhtyy. Tämä ei nyt onnistu. Ei vaan yksinkertaisesti huvita lukea samoja kirjoja uudestaan. Kun ei huvita niin ei huvita. Ja yrittäkääpä itse lukea väkisin. Niin. Yrittäkääpä.

Pääasia nyt että matikka ja ruotsi menee hyvin. Se on se pääasia.

Huoh. Parin viikon päästä ohi. Tai siis melkein kolmen viikon päästä. Mut enivei. huoh.. :/