IRC-Galleria

Bedi naisSunnuntai 03.06.2007 02:53

On niin hauskaa kuunnella, kun espanjalaiset puhuvat englantia. Sen verran espanjan kieliopista valaisen, että v:t lausutaan b:nä, h:ta ei sanan alussa lausuta ollenkaan, r sanan sisällä lausutaan d:nä ja j lausutaan h:na. Eli esimerkiksi Valencia lausutaan Balencia, Jose on Hose ja ne puhuu englantia näin: Bedi nice otel. Bedi ot day. Aika hassua? Musta on :D

No eilen oli viimeinen päivä teholla, ja sen kunniaksi yks vauva päätti lopettaa hengittämisen ja mennä bradykardiaan kolme kertaa päivän aikana. Ei hitto oli lähellä omankin sydämen pysähdys kun seuras vierestä toisen elämänlangan katkeamista. Kaiken lisäks ne päätti antaa yhden lääkäriharjoittelijan hoitaa intuboimisen, se yritti kolme kertaa onnistumatta ennen kuin oikee lääkäri viimein intuboi vauvan ja hänet liitettiin hengityskoneeseen. Mun vuoro päättyi silloin ni en tiedä miten pienen lopulta kävi…enkä oikeesti halua tietääkään.

Nyt ois sitten kuukausi lastenosastoa vielä edessä. Olin niin kyllästynyt kuulemaan jokaisella uudella osastolla kommentteja mun muka-ihmeellisistä työkengistä ”oh, you have such a MODERN shoes” ja niin edelleen, että ostin tänään uudet työkengät, samanlaiset kuin kaikilla on täällä. Ne on nyt sitten umpinaiset eli hygieeniset.

Oon varmaan teidän mielestä säälittävä, mutta vapaa-ajallakin mulle parasta seuraa on Paqui-täti 48 vee. Meillä on ollut niin hauskaa yhdessä (paitsi töissä, kun se on niin tiukkis), että näette hänet luultavasti heinäkuussa. Ollaan nimittäin suunniteltu, että Paqui tulis Jyväskylään, olé!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.