IRC-Galleria

elisant

elisant

You can wait your whole life for the sun to rise. When it finally comes up, it's gonna hurt your eyes.

Selaa blogimerkintöjä

Anemiaa ja kissan pissivaivojaPerjantai 18.04.2008 12:37

Ilmat alkavat muuttua pikku hiljaa aurinkoisemmiksi, kevät on jo tullut. Sen huomaa. Aurinko lämmittää ja talvitakit on vaihtuneet kevyempiin. Korot kopisevat katukivityksellä ja kesälomista on jo puhuttu. Viimoisia kevätflunssia sairastellaan ja anemiaa on ilmassa. Pitäisi ostaa rautavalmisteita, saisi lisäenergiaa. Nykyisin on jokseenkin energiataso liian alhainen. Edellinen kuuri oli hyvä, mutta liian lyhyt. Ilmeisesti äidiltä on tullut perittyä taipumus tähän. Jo muutama vuonna on anemia vaivannut, etenkin keväisin, tiedä sitten onko tuo tullut jäädäkseen. Toivottavasti ei. Kahvikaan ei enää auta, tosin siitä pitäisi päästä eroon. Siitä ja tupakasta. Voi huokaus. Puoli vuotta annan itselleni aikaa, ja sitten loppuu paheet. Aika muuttaa elämäntapoja oikein kunnolla. No, hyvä näin.

Viiru on ollut kipeä jo pitkään. Eilen käytettiin neiti taas lääkärissä, ja kokeiden tuloksena oli verinen virtsatientulehdus. Onneksi se sai lääkkeet siihen. Nyt pitäisi äidin pienen piika pikkaraisen olla syömättä kuivaruokaa kymmeneen päivään. Tueksi tuli siis uusi ruokavalio. Pienet ruokapussit maksavat noin 1,20€ kappale eli ei mitään ihan halpaa märkäruokaa, mutta sillä hinnalla ei ole väliä. Pääasia että neiti tulee kuntoon. Eilen ainakin ne maittoivat, joten ei todennäköisesti jouduta tappelemaan syömisen kanssa. Tänäänkin Viiru otti nätisti aamusta antibiootin ennen kuin lähdin töihin. Pirun kiltti tyttö minulla!

Onneksi tänään on sauna. Lihakset ovat jokseenkin kipeät. Viime yö vilahti ohi, ei oikein tullut levättyä vaikka uni yllättikin. Ilmeisesti sitä vielä oli levoton Viirun suhteen. Toivottavasti ensi yönä saa nukuttua kunnolla. Laitan puhelimen hiljaiselle ja lauantaiaamuna nukun pitkään! Käyn lenkillä ja luen. Saan akut täytettyä. Ensi viikolla onkin sitten taas aktiivinen työviikko!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.