IRC-Galleria

elisant

elisant

You can wait your whole life for the sun to rise. When it finally comes up, it's gonna hurt your eyes.

Selaa blogimerkintöjä

KanelipullapäiväPerjantai 12.10.2007 01:27

Tänään oli kyllä aika upea päivä. Käytiin musiikkikaupalla juomassa kahvia ja turisemassa, tekemässä auto-ostoksia, kirpputorilla tuhlaamassa (minä ostin ihanan mummomaisen räsymaton eteiseen, sellaisen missä on miljoonatuhattasataa eriväristä kuderaitaa oranssista punaiseen ja sinisestä violettiin, ja se maksoi vain kaksi euroa!), ostin Chanelin No. 5 - tuoksun (sitä ei minulla ole ollutkaan muutamaan vuoteen. Ja se on kyllä ihan kaikkien aikojen ihanin tuoksu ikinä!), ja oranssinpunaisen laskosverhon keittiön ikkunaan... Kissatkin saivat oman osansa tuhlausvietistä, ja herkkuja olikin sitten kaikille jotain. Minun rakkaani.

Tuli kaupassa mieleen, että oikeastaan tähän ikään mennessä minulle on muodostunut jo omat vakiintuneet tapani. Mieliasiat, joita ei vaihda. Hyvää kahvia, mieluiten Earl Grey - teetä, keltaista jaffaa, suolakurkkuja ja punajuuria, omenoita ja nektariineja, talvisin appelsiineja ja mandariineja, pähkinä- tai minttusuklaata, mansikanmakuista purukumia, punainen tukka, Chanelin No. 5 tai vaniljan tuoksuista hajuvettä, mustia tai violetteja, valkoisia tai beigejä vaatteita, mieluiten kanelipullia, kauhuelokuvia, kultaisia koruja ja mieluusti timantteja (minä olen harakka tuossa suhteessa, pakko myöntää), ruusuja, mieluusti punaisia, ei turkiksia, ei uutta nahkaa, mieluusti kierrätettyä, mieluusti ekologista, villasukkia, mieluumin hanskat kuin lapaset, mieluusti paljon lukemista, sisustuslehdet ovat mukavia, kauhukirjat ovat mukavia, mytologiat ovat ihania, sadut ja tarinat.... ripsiväri, huulipuna, omenantuoksuinen huuhteluaine, sitruunantuoksuinen pesuaine... Omat vakionsa nuokin. Jokaisella on omansa.

Huomenissa voisi tehdä kanelipullia. Lähtisi aamusta ostamaan munia ja maitoa, ja kissoille hiekan.

Kuulostaa aika hyvälle idealle. Saisi sitten siskot pullaa kun vietämme yhdessä saunailtaa. Taitaa tulla taas yksi mukava päivä.

Kauniita unia kaikille. Sinne jonnekin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.