IRC-Galleria

emmispemmis

emmispemmis

levottomat jalat, levoton sielu

undulaatit korvissas!Lauantai 30.09.2006 15:26

..korvien välissä pieni pururata on,
hyvin kostea, aivan valoton.
Joka ilta herralta mä sitä rukoilen;
Mitä kaikkein eniten minä tarvitsen!
Oi Herra valaise mun pururatani, pururatani pururatani
Oi Herra valaise mun pururatani!
Valaise mun pururatani!...

Ja aina niin nälkäinen...

yöpuheitaTorstai 28.09.2006 14:58

..aamuyöllä vielä kuuden aikaan ,kuuntelin haaveitas...
Niin se vaan menee, enää en vaihda...
...suhteeseen vakavaan...
Kuka olisi uskonut, minä kaikkein vähiten...
Päivä päivältä enemmän.

Kamalan surullista. Sunnuntai 24.09.2006 16:09

Kaverin pikkuveli , parikymppinen kundi kuoli torstaina... Viimeksi kun juttelin kyseisen pojan kans niin kaikki oli hyvin sillä on vauva tulossa ja kaikkea. Oli saanut elämänsä kuntoon juuri. Miten ne ihmiset valikoituvat? Miksi sellaisen pitää lähteä? Oon topos ja nään vaan miten suru koskee ihmisiin. Se on pelottavaa.

niin no ennen kun bileet jatkuuSunnuntai 24.09.2006 04:03

...He lohduttautuvat ; No , Tytön tuli hoppu! Nyt hänet luonnon kiertokulkuun kuopataan. On lemmen tuli hiipunut ja leikki loppu! Vain hautakumpu toistaa hänen muotojaan. Ja arkun kantajien hirmuisista suista soi tämä Blues ja minä kuulen kyllä sen. Viimeiset muuttolinnut mekastavat puissa. On koivu haudan luona kullanhohtoinen! Ja kuusi miestä muistaa rintojeni maljan ja vatsan kaaren, takapuolen uhkean. Ja ottaa haudalla sen kunniaksi kaljat ja silloin minä kiitoslauluun puhkean!
muuten en polta enää tupakkaa, tai muutaman kerran olen polttanut mut en kokonaista enää pysty, on se vaan niin pahaa. Pilatkaa keuhkonne!

Ekat bileet!Lauantai 23.09.2006 15:19

Ensi-ilta juhlat rocks! Miäs on jossain ja ekat työpaikka pileet! Murmur kaikille, mä oon sit kingi!

ja huomen on 16.5 h työpäivä! =)

on se jännä juttu!Tiistai 19.09.2006 15:12

kuinka paljon uutta sitä itsestään löytää kun oikein etsii. Katosin ehkä kallioon ja löysin tieni takaisin. Kamalassa darrassa bussissa kuuntelin kun mummo otti papalta suihin mun takana enkä voinut mennä vessaan oksentamaan... se oli mulle oikein! mutta kitos Kael kun olet olemassa, ilta merkitsi paljon!

yliväsynyt vakkari työntekijäLauantai 16.09.2006 15:17

Mä olen ehkä palvelualttiimmillani tänään, onneksi on kaksi vptä tän jälkn. Katoa metsää sienestämään enkä kasva ikinä isoksi!

Noh huhhuhSunnuntai 10.09.2006 15:50

Kyllä ihmiset on typeriä ja voi miten voi oppia itsestään yhden illan aikana. Kun vielä oppisin olemaan murehtimatta tulevasta.. Meillä oli tuparit. Ja kaikille tiedoksi että me ei tiedetty viel eilen et pidetäänkö niitä , ainakaan mun osalta niinpä mä en kutsunut ketään.. Sori tulkaa kahville!

toi horoskooppi ja tää päivä½Torstai 07.09.2006 11:36

Kalat 20.2.-20.3.

Olipa pyrkimyksesi mikä tahansa sinun on parhaasi tehdäksesi opeteltava kaikki säännöt ja unohtaa ne sitten saman tien. Muut ovat huvittuneita sinun hyvin omaperäisistä tulkinnoistasi.

Joojoo joojoo ja mulla alkaa uusi vakituinen työ tänään!