IRC-Galleria

emmispemmis

emmispemmis

levottomat jalat, levoton sielu

TakautumiaTorstai 19.03.2009 17:26

Kuuden vuoden jälkeenkään sä et ymmärrä
kuinka rasittava olet kännissä
Katsees harhailee ja alat sössöttää
Juomatta ei drinkki surkeinkaan jää
Sä hukkaat avaimesi
ja käyt keuhkoomaan
Et tääl on joku toinen, ku heti avaamaan
En tullut puoli viisi
siis yöllä puoli viis
Kun makaat rappusilla, ei vittu pliis

Älä huuda mulle, älä huuda mulle
Älä huuda mulle, älä huuda mulle
Nyt makaat krapulassa
ja kaipaat hellyyttä
Haiset kompostilta ja paloöljyltä
Jos sulle pitsaa hae en, siitä loukkaannut
Nyt tyyppi jumalauta, havahdut
Älä huuda mulle, älä huuda mulle
Olet jatkojen viimeinen rasti
kuset housuun todistettavasti
Nyt on maskara hiuksissa asti
Mene suihkuun ja toivottavasti
peset vaatteesi itse ja pian
kuka naisesta muovaili sian
Älä huuda mulle, älä huuda mulle

Uuden vuoden jälkeenkään sä et ymmärrä
Kuukautiset ei oo syy olla kännissä
Ensi viikolla on selitykset tuoreita
Likat pyys, ja viina oli ilmaista

Olet jatkojen viimeinen rasti
kuset housuun todistettavasti
Nyt on maskara hiuksissa asti
Mene suihkuun ja toivottavasti
peset vaatteesi itse ja pian
kuka naisesta muovaili sian
Älä huuda mulle, älä huuda mulle
Älä huuda mulle, älä huuda mulle

Riittää ylilyönnit, käyhän kehräämään
ja lähde kotipitsaan aikana hyvän sään
Tuo yksi dillinger ja kaksi litran vissyä
Ääni ajatuksen mua hetken lohdutti
vaan tarttui kitalakeen kuin kanaviillokki
On syyskuu luojan kiitos
Pian pääsen töihin pätemään

Älä huuda mulle
Olet jatkojen viimeinen rasti
kuset housuun todistettavasti
Nyt on maskara hiuksissa asti
Mene suihkuun ja toivottavasti
peset vaatteesi itse ja pian
kuka naisesta muovaili sian
Älä huuda mulle, älä huuda mulle (3x)

vuosi kulunut mikään ei muutuPerjantai 06.03.2009 22:16


Jännä miten kova tää mun peterpan kompleksi oikein on.

Onneksi äiti sano tänään että: Emma oletkos koskaan ajatellut että ehkä sut on luotu seikkailijaksi! (voiko kukaan sanoa ikinä mitään kauniimpaa).

Mä varmaan jään nyt kesällä osittain tänne, ellen parempaa keksi.

Mä vaan oon taas Torstai 05.02.2009 23:35

Voi kyynel mikä olo. ei tod mikään riemun kiljaus meininki. Tän siitä saa kun alkaa sosiaaliseksi. mun pitäis jotenkin sulkea kaikki mun aistit jotta saisin olla rauhassa ja keskittyä vain itseeni. ei huvita mikään ja ei tahdo nähdä mitään.

Viikkouutisia ja kiukkuaKeskiviikko 21.01.2009 00:50

Musta on säälittävää mitä kaikkea miehet laittaa menkkaoireitten piikkiin.
Ja se on säälittävää että' ne ei nää itsessään mtään syytä kiukutteluun. Niinpä mä en enää sellasia kato en ennen kun löytyy se prinssi sillä harrikalla ja omalla luonteella.

*Äippä on raivostuttava kuvittelee etmä pystyn hommaa sille leviltä paritalon pulikkaan maaliskuussa alle viidellä sadalla viikko.... Se ei ihan ymmärrä.

viikkouutisia ja vanhoja päiväkirjojaPerjantai 26.12.2008 22:33

mä vahingossa löysin kolme vuotta vanhan päiväkirjan tänään.
Hävettää miten mä olen voinut olla niin kamala ihminen.
Jos oikeasti voisi pyyhkiä jotain elämästäni niin se olisi tuo aika, paitsi niitä ihmisiä jotka on vieläkin mulle olemassa huolimatta siitä minkälainen idiootti olin silloin.

Viikkouutisia ja pyykkivuorojaSunnuntai 21.12.2008 10:49


Mä olen yrittänyt aktiivisesti pestä pyykkiä kohta jo kuukauden. Vaatteet näyttää aika oudoilta ja työvaatteissa on monen viikonruokalista. Olen huomannut että mun pesukone ei ole ainoa rikkinäinen täällä. Kummatkin henkilökunnan pyykkäykseen tarkoitetut koneet on rikki. Samoin minun naapurin ja la kerran naapurin pyykkikoneet. Myös hotellin pesulan kone on rikki. Markalla saa markan vehkeet. Mut tuokaan sanonta ei auta niihin paskasiin työvaatteisiin tai hupenevaan omaan vaate varastoon.

Mä heräsin taas aamu kuudelta. Ei vain tuo aamuisin nukkuminen oikein onnistu. Katsoin kalenteria ja huomasin että on talvipäivän seisaus, enää kuukausi kaamosta vähän reilu ja sitten kiroillaan taas kun ei saa nukuttua kun on niin valoisaa! Ihanaa kevät on tulossa, heti kohta talven ja kevättalven jälkeen. Mä niin melkein näin jo ensimmäisen pajunkissan.

Olen muuten aika pettynyt tähän joulun aikaan täällä. Alkuvuodesta kun tulin tänne niin mulle kerrottiin että täällä oli jouluna niin ja niin paljon ja uutena vuotena niin ja niin paljon pakkasta.. Kuudelta kun heräsin ja katoin mittariin niin +1.4 ja me asutaan ihan suoan reunalla!

Miehet. Sain eilen elämäni ensimmäisiä tylsiä kännipuheluita. Raivostuttavaa että jotku ihmset sopivat jotain ja sitten kuitenkin haluavat urputtaa yhteisistä aikaisemmista sopimuksista. Luojan kiitos se sammui ennen iltaa. Jouduin jo sanomaaan sille tosi rumasti jotta se olis antanut mun olla rauhassa. Jos se olis jatkanut vielä illalla olisin luultavasti ollut tooosi ilkeä ja näyttänyt kaikki piikkini mitä tiedän. Saatanan poromiehet. (Rakas naapurini Eero totesi vaan että; Se on mies sen on pakko alkaa vänkäämään ja taistelemaan jos se luulee olevansa häviöllä...) Miehet!

Pelottaa ensi kuu mitä jos ei olekkaan töitä...

ViikkouutisiaTorstai 18.12.2008 23:28


Mulla oli tossa vapaa tiistaina. Nukuin 21h. Tuli ilmeisesti tarpeeseen tuo uni. Mulla on ollut tosi vähän nyt yövuoroja niinpä mä olen käynyt kaksi kertaa viikossa siivoamassa omien töiden lisäksi ja nyt mulla on toosi paljon ylimääräisiä vuoroja meidän brekulla hotelilla. Toisaalta kun omat työvuorot on 18-22 niin kyllä sitä jotain muutakin tarvii tehdä jos hengissä aikoo pysyä.

Mä en sitten lähettänyt joulukortteja, ne jotenkin vaan ei tänä vuonna tuntunut niin tärkeiltä kun oon niitä kortteja lähetellyt kuitenkin tosi paljon muutenkin. Muistuttakaa jouluna että soitan mummille!

Tunturin arkea on elämä ja kaikki pyörii viikosta toiseen samanlailla. Ei tää niin hohdokasta ole kuin sitä aluksi luulee, mutta on mulla silti turvaisa olo täällä. Jos vaan ei koko ajan tarvis miettiä koska niitä kämppiksiä alkaa ilmestyä. Mä olen tässä jo pohtinut keväälle kaikkia mahdollisia juttuja jos mulle tulee liikaa kämppiksiä.. Mut ei niitäkään kai auta murehtia etukäteen.

Jussipussi pelasti mun loppuvuoden!Torstai 18.12.2008 15:12

Jussipussi lupasi tulla heti tammikuun alussa viimeistään tääne ja räjäyttää pankin! Mä sain sovittua ekan viikonlopun tammikuussa vapaaksi ja meillä on niiin kivaa!!! =) Jussia kova ikävä!
Jahas ja taas mennään... =)
Hehee, kasvaa taas jonkin sortin sarvet päähän ja alkaa mieli avartua taas pahantekoo, no olinhan jo melkein viikon in lööv. Ei koira karvoistaan pääse, eikä lumppu lumppuilustaan! =)
Mä ihan oikeasti olen liian väsynyt edes yrittää ymmärtää ketään tai mitään juuri nyt. Ja olen aikas helposti loukkaantuvaa sorttia kun sille päälle tulen, ja nyt tulin ja nyt olen, juuri sellainen ällöttävä ämmä. Tänään , päikkäreiden jälkeen, mä laitan tuulemaan.