IRC-Galleria

Amme^ haasteLauantai 04.02.2006 17:01

HAASTE

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaasi. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Kun aamulla/tai milloin vaan lähden jonnekkin tarkistan kotiavaimien taskussa olemisen lukemattomia kertoja vaikka olisin ne laittanut sinne 2 min sitten. Ja jos ne jostain kumman syystä eivät ole siellä niin menen paniikkiin ja näen silmissäni koko päivän kun se on pilalla kun oon joka paikasta myöhässä niiden avaimien takia.

2. Jos olen jättänyt kokeeseen lukemisen viimeiseen iltaan tunnen siitä suurta syyllisyyttä ja poden sitä monta päivää. Yritän vielä lukea kokeeseen koko yön ja sitten häpeen kun oon nukahtanu kesken.

3. Kaikilla asiaoilla/tavaroilla pitää olla oma paikkansa. Jos joku on mennyt niitä siirtämään saa siitä kuulla todellisesti kunniansa.

4. Kun joku kavereista syö sanansa tai pettää lupauksensa jostain tapaamisesta tai pienestäkin asiasta saan suunnattomia känkkäränkkä kohtauksia.

5. Teen jokaiselle päivälle suunnitelman mitä teen ja mihin aikaa. Päässäni kylläkin. JOs joku ihminen sekoittaa sen jollain tavalla suutun siitä suunnattomasti ensin ja meuhkaan siitä paljon. Tarviin pari tuntii aina sopeutuu uusiin tilanteisiin...

^Tuu|i^ Ansuu julbero1 Trekkeri Hilu__

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.