IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

sattuu vatsaanMaanantai 24.10.2005 23:57

Olen onnistunut pysymään vuoden 2004 talven jälkeen terveenä, mutta ruokamyrkytyksiä on vaikea välttää, jos ei ole tosi tarkkana.

Täällä maalla ilmeisesti soijapohjaisten tuotteiden käyttö on niin friikkiä, et olen jokaisesta kylän (Perniö) kaupasta kantanut jotain vanhentunutta.

Pitää siis jatkossa muistaa katsoa kassall jo kaikki päiväykset. Ehkä sitä on vaan liian tottunut luottamaan, että joku kaupassa tekee tuon puolestani.

Kylmyys on y asia, mutta puuta saa kantaa sisään poltettavaksi ihan urakalla. Sitten kun talo on lämmin, niin se pysyykin aika pitkään sellaisena.

Syksyn jatkoa kaikille lukijoille.

Tästäkö sitten se blogiTorstai 20.10.2005 14:53

Blogaaminen ei ole itselleni lainkaan uusi käsite. En vain kuulu niihin, jotka jaksaisivat tehdä mitään päivästä toiseen. Tätä saittia kun kuitenkin seuraan jo työni puolesta sen verran usein, lienee tämä sittenkin luontevin paikka myös blogille.

Päivä on alkanut nykyelämälleni varsin tyypillisesti. Haetaan puut, aletaan lämmittää taloa, ruokitaan kissa ja sitten keitetään aamupuuro.

Niin.. tai ihan ekaksi tarkistetaan, että kaikki rakkaat lampaat määkivät onnellisena (palvelimet ovat pystyssä ja verkossa).


Niitä ihan oikeita lampaitakin taidan saada ensi kesänä.

Nyt täytyy taas mennä lisäämään puita pesään...
- Vanhemmat »