IRC-Galleria

http://www.youtube.com/watch?v=LmkadiTh7uESunnuntai 24.05.2009 16:57

Päivä päivältä, ilta illalta päivät pitenevät ja kirkastuvat ja yöt lämpenevät. Alkaa elämän valo taas voimistua. Tahto lyödä läpi pimeyden ja synkkyyden,on löytänyt taas luokseni.
Kesäisen kaunis aurinko lämmittää paljaita kasvojani ja puhdistaa menneet paheet ja synkkyydet. Pitkä hiljaisuus jatkuu ja suru uinuu sisälläin iän ja ainiaan mutta muisto säilyy aina puhtaana ja kirkkaana mielessäni ja sydämmessäni. On aika jatkaa elämää ja ylittää elämän pienent esteet ja irrottaa ne ankkurit jotka ovat hidastanut elämääni. Tarttua kiinni uuteen mahdollisuuteen ja antaa anteeksi niille jotka sortavat toisia.
Uudistuminen on alkanut.

tänä kesäisen kauniina ja lämpimänä päivänä muistelen elämäni merkittävimpiä hetkiä, muistoja ja ihmisiä. ottaa vaan hetki vain itselleen ja kuunnella sisintään. antaa kyyneleiden puhdistaa murheet ja heittäytyä vaan virtaan. Olla vain iloinen kaikista teistä ihanista ihmisistä ja ajatella miten ylpeä voin olla kun saan sanoa tuntevani teidät ja olevan teidän ystävä.

Ystävät joihin olen tutustunut viimisien vuosieni aikana ovat olleet minulle merkittävä osa nykyiseen minääni, mutta ne jotka ovat olleet alusta asti minua lähellä ja läsnä ovat tuoneet minulle tukevan ja vahvan pohjan ja tahdon näin kiittää teitä kaikkia olemassaolostanne, vaikkei monikaan lukisi tätä tai tietäisi tämän tekstin olemassaoloa toivon , että jossain sisällä te tuntisitte lämpöä sillä olen elämäni kiitollinen ja tahdon jakaa paljon rakkautta teille kaikille ja pyyttää anteeksi kaikkia murheita ja suruja joit mahdollisesti olen aiheuttanut.

Ei ole etäisyyksiä niin pitkiä tai aikoja niin synkkiä että haluisin pois teidät sydämmestäni. On aikoja jolloin saatan vetäytyä kauemmas ja sulkeutua vaan itseeni mutta se on vain tapa puolustautua.
Elämä osaa olla paheellinen ja tuskallinen matka. Myönnän että josksus toivoisin että elämä helpottaisi edes hetkeksi mutta tätä tämä on.

Hassua...Olen niin onnellinen ja iloinen mutta samalla myös hyvin surullinen. vähään aikaan en ole saanut iloita ilman surua. Aina kun tunnen suurta iloa ja hyvää oloa, tulee mieleen etten voi jakaa tätä enään äitini kanssa.
Toivon ja haluan uskoa että jossain ylhäällä äiti sinä näet minut ja lämmität minun sydäntä, varjelet ja opastat sillä sinä teit minusta tällaisen, annoit minulle rungon ja siihen oksat. haluan kasvaa suureksi ja vahvaksi. sinä olet veteni. sinä inspiroit minua ja kasvatat kauniimmaksi. ystävät ovat minulle kuin aurinko ja happi. ilman teitä en hengittäisi tai näkisi valoa.

Kiitos

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.