IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.11.2006 22:05

Joo, tänään on ollu aika onnen päivä. Eka aamulla huomasin kadottaneeni avaimeni. Etsittii niit sit iskän kans varmaa joku tunnin, penkosin mun vaatekaapin ja nyt se on ihan sekasin, irrotin mun patjan ja tutkisin kaikki sängyn kolkat ja kaikki, eikä sitä mistää kotoot löytyny. No sit menin keittiöön ni huomasin et ne oliki radion takana. (Y)

Sit iskä oli kans oikee viisas. Se oli mulle, et "mennäänkö ostaa nyt se muistitikku ku se on tarjouksessa vai vast huomenna?" Hän oli lukenu jostai lehdestä sen tarjouksen. Sanoin sit et mennää tänää, ku en huomen kuitenkaa jaksa. No mentii sit giganttii ja huomattiinki et se oliki kalliimpi siel. No aateltii et iskä on ehkä kattonu sen hinnan väärin ja mentii sit himaa, ni sit hän huomaaki et se tarjous olis voimas vast huomisest alkaen (Y) No mennää vissii huomen ostaa toinen sit. :'D

Mentiin sit Johannan kans Prismaanki tylsistymään. No mä sit päätinki pitkän prismahengailun päätteeksi lähtee kotiin huolimatta Johannan jäämispyynnöista. Lähin siit sit bussipysäkil ni tietty bussi meni ohi. Jouduin siel sit puol tuntii odottaa seuraavaa bussii. Sisällä Prismassa siis -.- No, menin sit täl kertaa aikasessa sinne pysäkille ja jäädyin siel joku vartin räpläten kännykkää. No sit huomaan et, "jahas, sielt se 11 tuleekin" ja siirryin siihe etee niinku kaikki muutki siin pysäkil. Jatkan vaa kännykän räpläämist ku aattelen et ne muut sit varmaa pysäyttää sen bussin. No, sit nostan katseeni pois siitä kännykästä ni huomaan et siin se 11 ajaa ohi!!! Siin vaiheessa kilahti, mietin et pitäskö mennä takas prismaa: EI, pitäskö kävellä: EI, pitäskö odottaa seuraavaa bussii: EI! No siin jäi sit pal vaihtoehtoi. Onnekseni sit sielt tuli paraisten bussi heti, ni menin sit siihen niinku ne kaikki sil pysäkil olleet. No sit aattelin et jään siinä koristonkaaressa pois, ja kävelen siitä. Olin jo lähös kävelee siitä ni huomasin sit onneks et 11 tulee sielt Stopilta tännepäin. Jäin sit siihen ja vaihdon siihen bussiin ja pääsin kotiin! fiuuh. Kuin tyhmä voin olla! (Y)

Sit Prismassa koitettiin Janitan kumihanskoja, ni nyt kädet haisee iha kumille, yök :< Muttmuttt, vois kyl mennä nyt vaik lukee bilsaa tai jotai! Olla oikee järkevä kerranki! :) Njoo, meen täst ainaki poijes. Heeeeeeeeido.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.