IRC-Galleria

halla

halla

dreams in black and white

oudot tapani.Tiistai 31.01.2006 23:52

ma ihan oikeasti starttaan taman.

(Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.)

1. oon ihan kamala hamsteri. saastan esimerkiksi kaikki kauniit lehtikuvat joita tulee eteen. oikeastaan ihan kaiken, mita tulee eteen. kaikella tekee aina jotain. tama ihastuttava huoneistoja tayttava tapa sai alkunsa jostain varhaislapsuudesta, kun askartelin taideteoksia ja syveni, kun swappailin. nyt en enaa oikeastaan edes tieda mita niilla teen, mutta kummasti niita on kanadassakin keraantynyt .___. ja tokihan kaikki kouluvihkot jne on pakko saastaa myos, mutta niille on hyva antaa selitys - "niita on hauska lukea myohemmin".

2. kaikille asioille, mita laitan suuhuni, on erityinen syomisjarjestys tai -mekanismi. kaikilla on toki omat tapansa (domino- tai oreo- !) keksien, mandariinien tai murueskimoiden syomiseen, puhumattakaan kuivatuista taateleista ja viikunoista, mutta mina olen vienyt taman homman taiteenalaksi. isan mielesta minun appelsiininkuorimiseni perusteella minut voitaisiin ottaa patologilinjalle saman tien.

3. taa on vakavaa: minulla on viha-rakkaus -suhde teini- ja naistenlehtiin. niissa ei ole ikina mitaan minulle sopivaa, mutta luen niita silti, mika taalla kanadassa on oikein puhjennut kukkaansa. niissa on jotain niin naiivin hullunkurista, ettei niille voi olla kuin nauramatta. lempilehtikahvilassani, jonka kaikkia myynnissa olevia lehtia saa lukea ilmaiseksi, on eras kiva tarjoilija, joka aina kay moikkaamassa ja vaihtamassa pari sanaa. sen mielesta mina olen ihan sairas taman jenkkicosmopolitan-villitykseni johdosta. jossain vaiheessa se istui seuraankin ja me repeiltiin sitten kahdestaan jollekin mika on tanaan in -tasoiselle jutulle. ja joo. tykkaan kovasti joidenkin naisten- ja nuortenlehtien taitoista. jotkut ovat oikeasti taideteoksia, jotkut vahemman taideteoksia. ja niin, ne kuvat! oon ostanut joitain lehtia (jotka ovat suhteessa juttujen tasoon arvokkaita) ihan vain jonkun kuvan takia, "tuon mina viela haluan piirtaa". sairasta, mutta totta.


ma jatkan kun keksin viela. ja haastan sit jotain kans.

pakkaus
buu_
Futuh
uuli
Daedolon

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.