IRC-Galleria

halla

halla

dreams in black and white

Koti on kiva. (?)Sunnuntai 25.03.2007 19:17

Jos olisin tiennyt, mihin sitoudun, kun otan vastaan ilmaisen auton, en olisi ikinä tarttunut tilaisuuteen. Yksi nätti, pieni ja vain hieman ruosteinen ja kolhuinen (minä en kolhustellut sitä!! en minä!!!) Citroën AX annetaan hyvään kotiin, vaihdossa otetaan vastaan nätti, pieni, toimiva, automaattivaihteinen ja ympäristöystävällinen tyttöjenauto..?

Autoni pitää kummallista ääntä. Huomatkaa: tänä viikonloppuna jopa uskaltauduin sen sisälle. En tosin älyä, miksi pirussa se lähtee käyntiin radion vieressä olevasta narusta vetämällä. "Ryyppy".

Penisilliinin antaminen koirankokoiselle kollikissalle on varsin mukavaa puuhaa kahdesti päivässä. Tunsin oloni kovin arvostetuksi, kun kuului SPAPSLAPSASASAS pojan ravistellessa päätään, ASPASPDASPSASASLD kun suurin osa vaaleasta ja makeantuoksuisesta tahmasta osui minun poskilleni ja MUOUURURUUUNNN kun kissa älysi, että truutassa oli vielä smägmää jäljellä. Lopun smägmän osuessa poskilleni kissa keskittyi makaamaan sylissäni enkelilapsen tavoin maha pystyssä.

Onneksi ensi viikon voi rauhoitella hermojaan, koeviikko. :) (Huomatkaa sarkasmi, perkele.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.