IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Naiset pariutuvat itseään keskimäärin 3-4 vuotta vanhemman miehen kanssa, ja pariutuvien ikäeron suuruus on suvaitsevaisuuden ja seksuaalisen vapautumisen myötä yhä kasvussa. Kun tähän lisätään se tosiasia, että naisten eliniän odote on erilaisten tutkimusten mukaan jopa 6-10 vuotta korkeampi kuin miehillä, päästään aika ikävään lopputulokseen:

Me miehet kuolemme kumppaneihimme nähden 10-15 vuotta aikaisemmin.

Nainen! Tee jotakin sille, ettei sinun tarvitsisi elää vanhuusvuosiasi yksin kiikkustuolissasi riutumassa! Näytä tissit!

Tutkimusten mukaan tissien näyttäminen miehelle vähentää miehen riskiä sairastua stressiin, masennukseen, sekä erilaisiin verenkiertoelimistön sairauksiin. Tissien tuijottaminen pidentää miehen ikää!

Tutkimusten mukaan paras tulos saavutetaan, kun tissien näyttäjä on ns. puolituttu. Eli siis esimerkiksi ihminen jonka tietää tai tuntee internetin kautta. Pornosivujen silikonimalli ei siis käy, ja oman vaimon tissien näkeminen voi kuuleman mukaan jopa ennenaikaistaa miehen poismenoa - useissa tapauksissa oman käden avustuksella.

Nainen! Sinun ei tarvitse elää loppuelämääsi yksin! Sinun ei tarvitse riutua kiikkustuolissa! Sinun ei tarvitse mädäntyä yksin palvelutalossa haisten puoliksi kuivuneelle liimalle ja venäläiselle lääkekaapille! Auta meitä miehiä pitkittämään elämäämme! Auta meitä tekemään teistä onnellisia mahdollisimman pitkään, kunnes kuolema meidät erottaa!

Tee elämäsi paras teko. Näytä tissit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.