IRC-Galleria

henna79

henna79

Kolme omaa seitsemän bonusta

yön pimeiden tuntien aatoksia osa1Torstai 27.12.2007 09:03

Minkä takia ihminen on niin idiootti että mokaa asiansa jos kerrankin on löytänyt jotain hyvää elämäänsä...? Oletetaan että olet juuri alkanut seurusteleen ihanan ihmisen kanssa joka välittää sinusta ja sinä hänestä...vai välitätkö tarpeeksi..

Miksi ihminen kohtelee toista itsestäänselvyytenä??Myönnän olen sortunut siihen itsekkin joskus mutta luojan kiitos olen mahdollisuuden saanut jatkaa rakkaani kanssa..Kaikille ei käy niin..He menettävät sen koska ei huomioi muuta kun oman napansa.. Miksi ihminen niin tekee..En ainakaan minä ole niin viisas että tähän olisin löytänyt vielä vastausta.

Miksi satuttaa toista asioilla jotka ovat pieniä mutta niistä kasvaa iso jos ei lopeta ajoissa..Olen omalle ukolle narissut lauseesta tulen kohta...kun se hänen kohta on minimissään tunti. jos sovitaan jotain se pidetään eikä jätetä tulematta paikalle ja jätetään vastaamatta puhelimeen..pieniä asioita niin pieniä..

Meille on tärkeää että huomioitte meidät..olemme vaikeita kun sille päälle satutaan mutta suurimmaksi osaksi olemme liian haavoittuvia..emme kestä kaikkea paskaa mitä elämä ja elämänkumppanit päällemme kasaa..Olemme naisia meilllä on tunteet.

Älä pidä rakastasi koskaan epätietoisuuden vallassa.Sen kauheampaa tunnetta ei ole..jos haluaa lopettaa sen pitää siitä kertoa heti ei vasta joskus..salailu on väärin.


tällaisen ns runon tyngän nämä kaikki on minussa herättäneet:

Yksin viilenevässä yössä katson taivaan tähtiä.
Mietin kuinka yllättäen elämämme muttuikaan.
Olenko yksin vain oletko kanssani?
Tuletko aina rakastamaan.
Viimein nukahdan kyynel silmin,miksi et voi olla luonani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.