IRC-Galleria

henna79

henna79

on hevi-primpressan hevi-äiree =)

hampaat soikoonTiistai 06.10.2009 20:02

Voi halavatun halavattu....

On se vaan niin hienoa kun lapselle tulee hampaita ja kaikki kolme kerrallaan. Vielä kun äiti on pienessä flunssassa kaikki on oikein hyvin..

Noh ollaan iloisia että tulee kolme kerrallaan ja sitä myöden toivottavasti vähemmän huutoa tulevaisuudessa,mutta nyt tämä on jotenkin ihan mahdottoman tuntuista. mikään ei auta mikään ei ole hyvin. ja sitä huutoa piisaa herranjestas sitä piisaa. vissiin äitinsä luonne. hermot menee heti kun joku ei meni mielensä mukaisesti mutta nyt ne menee vielä nopeammin..

Hohhhoijaa.

ohhohTiistai 06.10.2009 19:37

TÄmähän on vallan muuttunut osaako vanha enää käyttää tätä =)=)

kaksi vuotta sitten viimeksi.....Sunnuntai 06.09.2009 01:24

noiin siitä on kaksi vuotta kun olen ollut baarissa töissä ... ja eilen olin tuuraamassa paikallisessa...eli entisessä työpaikassani.
hauskaa oli ehkä hieman liiankin hauskaa. voisin joskus tehdä jonkun vuoron ehkä uudestaan.mutta huomatkaa sana EHKÄ =)

ei uskois eettä siitä on se kaksi vuotta kun l'hdin.. tuntui siltä kun en poissa olisi ollutkaan. mitä nyt välillä tuli lieviä blackouteja =)=)=)=)

heh kiitos kamut hauskaa oli

avautumistaKeskiviikko 26.08.2009 02:33

vituttaa ihmiset jotka etsii tarkoituksella sellaisia jotka on varattuja. ettis vapaita. tekis niin mieli mennä muutamaa ripittään asiasta. vittu hankkis elämän.

no okei en mä ymmärrä niitäkään jotka siihen peliin lähtee vaikka on varattuja. niitäkin vois vähän ripitttää. ( ei niinkään suullisesti....)

eikö millään ole mitään väliä ei vissiin... saatana että pännii......helvetti

[Ei aihetta]Maanantai 13.07.2009 12:32

kaikkien näiden vuosien ja kaikkien niiden tapahtumien mitä meille on tapahtunut rakastan sinua edelleen.. =)

Mikään ei ole sitä rakkautta vähentäny.. elämä on sitä koitellut mutta lujana olen pysynyt..ja tiedän että niin olet sinäkin <3

[Ei aihetta]Maanantai 06.07.2009 14:38

hmmmmmm

ei kuulu ei näy missä vika???

[Ei aihetta]Perjantai 26.06.2009 13:24

suunnittelee viaraslistaa...... kera miehekkeen =D

aamun aatoksiaSunnuntai 14.06.2009 11:57

Mietin ihmis mieltä.. se on vaikea asia... mietin ystävääni rakasta jolle sattui pahasti parisuhteessa. miksi toinen aloittaa parisuhteen jos ei halua sitä jos ei halua muuttaa yhteen...miksi pettää siitä jää aina kiinni ja niin jäätiin tälläkin kertaa... ei ole munaa myöntää jos toinen arvaa...

Voi rakas ystäväni toivon sinulle paljon voimia tähän taisteluun. sinä tulet sen voittamaan sen tiedän. sinulla on minut ja monet muut ystävät jotka autta sinua. niin sinäkin autoit minut siitä syvästä mustasta surusta,nyt se on enää harmaata. se sattuu jonkin aikaa mutta siitä noustaan.

niinkuin sinulle sanottiin olet saalis: sinulla on iso asunto ja moottoripyörä ja olet kaunis ja vielä nuori =) kyllä olet nuori vaikka olet 30v.

olet rakas meille kaikille .... erityisesti miinalle <3

ei kummempaa kuuluPerjantai 24.04.2009 21:20

ainakaan omasta mielestä. Wilhelmiina on taas kasvannut vallan mahdottomasti. Keskiviikkona oli 5kk neuvola (!) ja pituutta hevi-primpressalla oli 62 cm ja painoa n. 6 kiloo.

Kesäkin on jo melkein. äsken parvekkeella ollessani kahvia juoden ja aurinkoa hieman ottaen mietin tulevaa mutta mitään järkevää en päähäni saanut =) ensi kuussa sitten olisi Wilhelmiinan puoli vuotis juhlat =).

Yökylässäkin tyttö on jo kaksi kertaa kerinnyt oleen.

aika vierii julmasti eteenpäpin...Sunnuntai 08.03.2009 00:11

...tai en mä ny siitä niin julmasti tiedä=)

Eilen Miina oli ensimmäisen kerran hoidossa ja äiti pääsi muutamaksi tunniksi teatteriin katselemaan niskavuoren naisia. hyvä oli näytelmä ja teki äidille hyvää kun pääsn niin sanotusti irroittelemaan=) teatterin jälkeen kävin hakemassa väsyneen miinan kotiin =)

Miinasta on muutenkin kasvanut iso tyttö. hän syö jo porkkanaa ja perunaa jälkkäriksi olen antanut muutaman lusikallisen jotain hedelmä soseita. illalla menee sitten jo velliä. =) Pituutta on jo 58 cm ja painoa 4760g huimaa vauhtia on tyttö kasvanut ja kehittynyt. sitterissä kun hän istuu on ilmassa käsiä ja jalkoja paljon ja jokeltelua äidille sekä isälle tulee=)=)