IRC-Galleria

henna79

henna79

Kolme omaa seitsemän bonusta

joopa joo osa 3Tiistai 14.10.2008 16:50

Sitä on sitten taas palattu sorvin ääreen.. ja selkä on taas hieman nokkiinsa ottanut. Tekeis mieli tinttaista sitä joka sen lattian töihin on tehny. Ja juu tiedän että tämä papuusi on yksi syy siihen,mutta se saamarin lattia edesauttaa tätä särkyä.. voisin sanoa että perkele tähän väliin!

Huomen aamulla olis sitten taas tayssissa käynti.. Kontrollia kuinka papuusi on kasvanu.. päässä alkaa taas pyöriin kaikki menneet ja pelko tulevasta. onnistuuko tällä kertaa vai käykö miten. Hevari tästä taitaa tulla ( jos ny henkissä selviää) ainakin käynti onnelan rokki puolella ja äiti kun laulaa hevikarnaokee näyttäis vähän tulevaa. Vulmuunia kun kiljutaan niin ensin potkitaan niin maan perkeleesti ja sitten nukahdetaan. tiedän ainakin mitä laulan sitten kun tätä tarvisi nukuttaa syntymän jälkeen.. Terveiset vaan toni kakolle että hyvän kehtolaulun siinä on sitten tehny=) =) =)

Sitä pitäis tälläkin hetkellä olla nukkumassa kun yöksi tarvis töihin mennä mutta..........

Sitä vois ny sit ihan piruuttaan mennä herätteleen tota isä ehdokas nro1:stä (ja sitä ainoaa). perkele jos en minä nuku ei nuku sekään.. reilu peli =)

Saamarin selkä=)


papuusi 31+1

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.