IRC-Galleria

herrasmiesliiga

herrasmiesliiga

antagonisti
. . . T a v o i s t a s i . . .

1. Kumman puolen voitelet näkkileivästä?
- todellakin sen reikä puolen, meil on elinikänen kisa tanjan kans siitä että kumpi on oikea puoli... jopa lukiossa ruokapöydän jakaantui niin että toisel puolel oli reikäpuolen valitsevat ja toisel puolel sen siemenpuolen valitsevat (en oo kaksmielinen mut täst vois keksii jotai..) mutta se oli varmaan sattumaa.. :D loppuun vielä mainittava tanjan mainio vertaus näkkileivän puolista kiistellessä: "no eks säki mielummi ajais sileellä tiellä kun epätasasella tiellä!" joo, se onki iha sama asia.. :D

2. Kumman valitsen mieluummin ruisleivästä, päällys- vai pohjapalan?
- no yleensä otan sen pohjan koska tykkään paahtaa sen leivän ja sen päällispuolen reunat aina palaa kun sitä paahtaa niin jos pitää valita ni otan sen pohjan, mutta koska oon symmetrinen ihminen niin en voi jättää sitä päällistä yksin hortoileen leipälaatikkoon vaan sekin on sitte syötävä, ekana vaan..! parhaat jätetään ain viimeseks.. :)

3. Kumman valitset mieluummin paahtoleivästä, kanta- vai keskipalan?
- Hyi miks kukaa ottais sitä päätypalaa..! Oliks se pete joka sano et ne on just parhaimpii, ei voi ymmärtää.. Mä en syö niit koskaa (paitti no, cittarin kuvauksis ku ostin tuotteita kuvausryhmäl ja näyttelijöil ni oli niin kauhee nälkä etten jaksanu välittää joten söin sen päädyn, toki se oli jotai venhäleipää eli siin oli paljo enemmä ku niis paahtoleipä-päädyis..)!

4. Kummin päin vessapaperirullan täytyy telineessään olla?
- Miks kukaa laittais sitä väärinpäin?? Sen kuuluu olla niin että se paperi tulee yläpuolelta ja jää roikkumaan siihen eteen..! Niin ne kuvatkin näyttää siinä rullassa! Paperia ois sitäpaitsi tosi inhottava kaapii siit seinän vierest, hyi...

5. Käännätkö sen jos se on "väärinpäin"?
- Ja todellakin käännän..! (koski se sitten tota wcpaperii tai mitä vaa vääsin olevaa....)

6. Kumpaa käytät mieluummin, hiusharjaa vai kampaa?
- Noh käytän noita kumpaakin vaan sillon ku oon aamulla tullu suihkusta, eka kampaa että saan hiukset selvitettyy ja suoriks ja - valitettavasti myös - lättänöiksi... Sen jälkeen käytän harjaa vähän nostamaan näitä hiuksia (mutta koska kyseessä on mun hiukset, ei siitä oo mitään hyötyä...) mut jos pitäis käyttää vaa toista niin sit kampaa... siit/sil saa helpommi irtohiukset pois, hyi vihaan irtohiuksii......

7. Käytätkö tavallista vai sähköhammasharjaa?
- en harrasta sähköhammasharjaa.... nooo joskus pienenä mut vaa koska jokasel perheen jäsenel oli oma värinsä ja se oli tosi tyylikästä.. :) mut sit mun sähköhammasharja homehtui ja se piti heittää pois, joten siihen jäi ne sähköiset hampaiden harjaukset.... jah, noh, normi hammasharjal lähtee kaik paholaiset pahemmi pois, joten miks tyytyy sellasee rasittavaa pikkusee joka jopa satuttaa hampaita jos ei osaa harjat oikein...? (retoorinen kysymys)

8. Miten syöt Dominokeksin? (Äläkä väitä, ettet ole koskaan syönyt Dominokeksejä)
- Mmmm... Ne vihreet dominot.... Mun lempparikeksejä.... Vai miten syön sen... Puol pakettii kerralla.. Ja ehkä reilut jos telkkarist tulee paljo hyvii ohjelmii (keksei kuuluu syödä kun juo teetä ja teetä kuuluu juoda kun kattoo telkkarii)... Mut jos kuitenki, syön sen keksin iha parilla haukulla, joskus erotin palat, mut vaa sillon ku tätä minttuihanuutta ei ollu viel keksitty.. :) nyt ei oo enää aikaa erotella palasii ku on nii paljo tekemist siin paketin syömises...


(KIRJOITTAJAN LISÄYS: Irroitatko tölkeistä niitä hakas-juttuja: EN!; Revitkö pulloista etikettejä: EN!)

. . . S a n o n n o i s t a s i . . .

1. Onko "laitsa" mielestäsi laidun vai laituri?
- No ei _todellakaan_ kumpikaan, näyttää väärin kirjotetulta lakritsalta..

2. Onko saksanpaimenkoira mielestäsi "sakemanni", "susikoira", "schäfer/seefferi", "saku" vai
kenties joku muu?
- Sakemanni.. :) (oho tulipas lyhyt vastaus) .... (ja labradorinnoutaja on lapukka)

3. Onko sinulla jotakin sanaa/sanontoa, joka on jäänyt mainoksesta päähäsi ja hoet sitä?
- On varmaa aika moniki... Useesti toistelen mainoksii, jos haluun jotain tuotteita niin tavallaan mainostan sitä, jotta joku (äiti) ostaisi sen mulle...! ....valitettavasti nyt ei tule yhtään mainosta mieleen koska en ole ehtinyt katsoa niin paljon televisioa tämän adventin takia....

4. Käytitkö aikoinaan "elämä on"-sanontaa?
- Ush, valitettavasti toisinaan... Jos jokin tuntui kovalta vääryydeltä niin siinä tilanteessa se tuntui oikealta... Mutta se ei koskaan ollut mikään naurahtava lausahdus, vaan ennemminkin huokaus tästä kyseisestä kamaluudesta..!

5. Onko kotitalous sinusta "kotsa" vai "köksä"?
- Oon kuullut vähän juttuu et jokku sanois köksä mut en ymmärrä miks, koska se on niin ruma sana... Kotsa sen olla pitää..!

6. Annatko tavaroillesi lempi/kutsumanimiä, joilla kutsut niitä?
- Yritän parhaani mukaan mutta ennen kun keksin jonkun kivan nimen niin ne yleensä kuolee (okei tää oli vaa kasvi-tapauksissa......en vaa osaa huolehtii niistä..!) Pehmolelut kyllä saa aina nimet.. :) Niko, Sauli ja Heka BB:stä ja Haxy/Hugsy Frendeistä.. ^^ Telkkarillekin yritin keksii jonku kivan nimen mut se rupes ärsyttää mua ni se ei ansainnu sitä..

7. Miten sanot tämän lauseen: "Äiti, meillä oli tänään koulussa kuvaamataitoa ja sain kotitehtäväksi piirtää sinusta muotokuvan"?
- (oon varmaa aika tylsä) "Äiti Muuten toi, meil oli tänää koulus kuvista ja mun pitää nyt kotitehtäväks piirtää susta muotokuva... äiti..ÄITI!!.." (*äiti puhuu puhelimessa*)

8. Entäs tämän lauseen: "Me menemme Saaran kanssa tänään metsään ja otamme meidän koiramme mukaan."
- Me mennää ton Saaran kans tänään mettään ja me otetaan Stellaki mukaan, ok?"

. . . S e k a l a i s i a . . .

1. Mainitse yksi väri, jota huoneestasi ei löydy lainkaan: Raumal: Ruskea; Nakkilassa; Sininen (veikkaisin......)

2. Mainitse yksi väri, jota vaatevarastosta ei löydy lainkaan: (käyttiksist) vaaleenpunanen

3. Montako lamppua on huoneessasi? Raumalla: 2; Nakkilassa: 2

4. Montako tietokonetta talostanne löytyy yhteensä (toimivia)? Hmm.... 4 (Nakkilas 2, mun ja hennan)

5. Montako televisiota talostanne löytyy yhteensä (toimivia)? 3 (ja Nakkilas 2, sama ku yllä)

6. Montako autoa teillä on? 3 (hassu käsite tää "meillä"....)

7. Minkälainen/minkälaisia? : Opel Astra, Renault Laguna, Peugeot 607

8. Rakkain pehmolelusi kautta aikojen? Haxy/Hugsy....... jost mun kyl pitäs luopuu jo...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.