IRC-Galleria

hipis

hipis

rouva de Rosales, por fin :)

viva los novios!!Maanantai 22.05.2006 18:03

oijoi,jotkin asiat vaan tehdään toisin täällä espanjassa.Niinkuin esimerkiksi häät. olin lauantaina Mónican ja Josen häissä, ja monta kertaa sain ihmetellä hiemna erilaisia häitä... kun morsianta saateltiin alttarille, huutelivat miehet "guapa!" "que guapa hija"! ja jotkut huutivat "viva los novios!" ja sen perään kaikki muut huutivat yhteen ääneen "viva!" oltiin kaukana suomalaisesta hartaasta tunnelmasta... :D ja ihmisiä tuli vielä häiden aikanakin istumaan, tai saattoivat jopa jäädä juttelemaan seisaaltaan tuttaviensa kanssa samalla, kun hääpari vannoo rakkauttaan ja vaihtaa sormuksia..! Puolet suvusta oli gipsejä, eli espanjan romaneja, ja se toi oma sävyään hääjuhlaan. Paikallisten gitanojen pukeutumistapa poikkeaa muista espanjalaisista, ja ovat myöskin paljon äänekkäämpää porukkaa. Hääaterialla kaikki vaan söivät, eikä juuri muuta ohjelmaa ollut. Aina kun tuotiin uusi ruokalaji tarjoiltavaksi, laitettiin yhtäkkiä joku hittibiisi tosi kovalla soimaan,heh..kuten shakiraa jne. meille tarjoiltiin pöytiin valmiita annoksia eli oli tosiaan aikamoinen syöttöolo. Mutta lopuksi oli joitakin tansseja, monica vetäisi vähän flamencoa, ja sitten josen suku repäisi ja alkoivat taputtamaan,laulamaan ja rummuttamaan laatikon avulla erilaisia flamencolauluja, ja sitten aina kaksi tanssi siinä kaikkien keskellä erittäin sensuellisti..yksi nuori poika tanssi todella hyvin,ja yritti saada mutkin sinne tanssimaan, mutta kieltäydyin jyrkästi!
ja aina vähän väliä joku huusi häiden aikana viva los novios, ja muut huusivat viva!! tai morsiusparia käskettiin suutelemaan. he eivät muuten olleet koskaan suudelleet ennen häitänsä,wou.
ja asiasta toiseen...katsottiin viimeviikolla fudiksen championsliigan loppuottelu. ekaa kertaa eläessäni katsoin kokonaisen ottelun,syitä siihen vois itten vain arvailla jokainen.. ;). ja ekaa kertaa myöskin näin,kuinka espanjalaiset sekosivat, kun barcelona voitti. Jos joku mm-lätkähuuma kun suomi voitti sillo jooooskus oli jotain, niin ette oo nähny ku espanjalaiset sekoaa...!!!kaikki autot jotka yritti ajaa kotiin yhdestä liikenneympyrästä,missä kaikki riehuivat, niin niiltä revittiin ovia irti ja seisottiin katoilla ja ravistettiin ja jopa rekkojen päälle käytiin jne.
okei,taidanpa tästä liueta biitsille,chao!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.