IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 25.08.2008 21:08

Ok, Pistols oli loppujen lopuks himskatin hieno.

Turon kanssa lähettiin siinä puol kahen bussilla Hesaan, istumapaikat niin ei mitään kiirettä. Osattiin jopa kävellä Jäähallille pienten mutkien ja epäröimisten jälkeen. Paikkana harvinaisen kähmänen ja ihmeellisen rauhallinen meininki yleisössäkin. Möö.
Lämppäreinä oli Pelle Miljoona Unabomber ja Tumppi Varonen & Problems, kumpikaan ei erityisemmin sytyttäny. Pelle oli huono, ei meinannu muistaa omien biisiensä sanoi ja basisti laulo viel huonommin ja ei sovi et vaan et lead vocalssit lauletaan rumpujen takaa. Tumppi taaseen oli ihan kiva ja ois varmaan ollu hyväkin jos oisin tienny biisejä.
Ite Pistols sitten pelasti illan, olivat paljon parempia kuin olin odottanukkaan. Soittivat oikeesti hyvin, Lydon tanssi hienosti ja välispiikitki oli jees. Kaikki biisit mitä odotinki ja jotain epämääräsii biisei lopus, coverei kai sitten. Kaks encoree. Sanoisin et kannattaa mennä kattomaan jos tulee mahdollisuus, vaikka sitten istumapaikoilta :D olivat ne 53 €:n arvosia ja ei se mitään vaiks 70-luku on menny jo. HYVÄ.

http://www.johnlydon.com/jltalk.html
http://www.sexpistolsofficial.com/?module=news&news_item_id=137
WOOT

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.