IRC-Galleria

mikään ei sitten oo missään järjestyksessä

Kolmetoista asiaa joista pidän: (atm)
1. last.fm
2. Sparks
3. levykauppa x
4. Tampere
5. Boy Georgen vaatemallisto
6. Vivienne Westwood
7. mars-suklaapatukat
8. Placebon Placebo albumi
9. Bowien 90-luvun tuotanto
10. Kaj Stenvall
11. Elvis
12. kissat
13. huulipunat

Kaksitoista elokuvaa joista pidän:
1. Tim Burtonin kaikki
2. Veren vangit
3. Velvet Goldmine
4. Unelmien Sielunmessu
5. Party Monster
6. Wong Kar-wain kaik... eiku vaan Chungking Express sittenki
7. Pulp Fiction (ja miksei muutki Tarantinon)
8. TSH:t
9. Jim Carreyn kaikki :D
10. joku Lynchiltä
11. Amelie
12. The man who fell to earth

Yksitoista bändiä/artistia joista pidän:
1. Bowie
2. Diru
3. X
4. Muse
5. Placebo
6. Malice Mizer
7. Gackt
8. Culture Club
9. Björk
10. Kate Bush
11. The Ark

Seitsemän lempiruokaani:
1. suklaakakku
2. suklaakeksi
3. suklaajäätelö
4. kakku
5. keksi
6. jäätelö
7. leipä

Kuusi asiaa jotka ärsyttävät sinua tällä hetkellä:
1. koulu alkaa liian pian
2. mun tukka
3. mun naama
4. mä
5. rahan puute
6. Oingo Boingo

Viisi asiaa jotka olen tehny tänään:
1. ollu Tampereella
2. käyny Hesellä
3. ostanu Björkin levyn
4. lähettäny tekstarei
5. kirjottanu postikortteja

Neljä asiaa jotka teen huomenna:
1. oon Ilonalla (kai)
2. käyn postissa
3. syön
4. luen Bridget Jonesin elämä jatkuun loppuun

Kolme paikkaa joista minut huomenna löytää:
1. Ilonan koti
2. mun koti
3. posti

Kaksi biisiä, joita olet tänään kuunnellut eniten:
1. Muse - Muscle Museum
2. Blurin Coffee & TV soi pääs

Yksi asia joka merkitsee eniten:
1. musiikki

[Ei aihetta]Maanantai 28.07.2008 15:27

Heipparallaa, olisko joku ystävällinen ja kertois mulle että missä kohtaa windows media playerissa voi vaihtaa sen playerin väriä? Koska kuten kaikki varmaan tietää mun kone on paska ja nyt se on päättäny näyttää playerin viti valkosena joten en näe siin mitään ja ois kiva nähdä. Kiitos.

[Ei aihetta]Tiistai 08.07.2008 19:03

Unohdin mainita, Ola veti kärrynpyörii laval lauantaina <3

RUISROCK 08Maanantai 07.07.2008 19:55

Yay, oli kivaa!

Pikanen versio:

Olin siis vaan lauantaina, herätin isän kymment vail seittemän ja lähettiin heti, olin porteil noin puol kaheksalt. Yhelttoist sit pääsin sisäl ja juoksin Niittylavan eteen ja tittitii eturivi melkein keskel, pikkasen oikeel.
22-pistepirkko oli hieno, soittivat hyvin ja musa kuulosti mun korviin The Crashin ja X-filesin tunnarin sekotukselt. Musa siis oli hienoo, mut yleisö eikä soittajat ollu ei kummatkaan ollu oikein mukan. Ilona seiso urheesti mun vieres koko keikan mut häipy sitten.
Disco Ensemblen aikana meininki oli jo aika moisen erilainen, aita _heilu_ Bad Luck Charmin aikana ja ihmiset jopa vähän hyppis ja tönis. Soittivat aika pitkälti koko Magic Recoveriesin järjestyksessä, mikä oli sinällään ihan kivaa. Tosi energinen bändi, hauskaa katottavaa ilosuutensa takiaki. Näyttiki ihan hienoilt.
Jos mä luulin et yleisös oli tukalaa DE:n aikana, ni hahaha Floggin Molly murskas ne luulot. Bändi sinällään oli ihan hyvä, siin oli niin paljon jäsenii et lava oli tosi täynnä hyppimistä ja ilosta energiaa koko ajan. Aika menevää rokkia. Mut yleisös oli tosi kauheet olla, muserruin pahasti aitaa vasten ja ihmiset hyppi päälle ja heitteli tavaroita. Laulaja oli kuitenki hauska, "what the hell kind of dance is this" ja alko nostelee polviaan ja keikkumaan ku joku ankka XD
Mollyn jälkeen alko oli ihan kauhee olo ja tuli jo kyyneleet silmiin, joten vetäydyin pois eturivist ja olin siis tokas ku The Ark soitti. Tosi hyvä paikka; mun edes oli kuoleva eturivi, takan HIMii odottavii hemmoi jotka anto mul reilusti tilaa, ja sivuil ínnostunei Ark-fanei. Hyppisin ja karjuin mukana ja kuvasin niin paljo ku ikinä pystyin. En muista tarkkaan settilistaa, mut jotain tällasta ehkä: Prayer for the weekend, Absolutely no decorum, Clamour for glamour, Little Dysfunk you, One of us is going to die young, It takes an fool to remain sane, Let your body decide, Father of a son, Tell me this night is over, Worrying kind ja encores ehkä jotain 2000 lightyears of darknes, Calleth you cometh I ja jotain en muista. Oli tosi kivaa, bändi oli hyvä niinku aina! Learin sijaisen oli se Nikolas mist en oo ihan varma kuka se on mut joka tunkee esiin ties mistä. Ásut oli hienot, eka kulta/punaset, encores perinteiset valkoset ja Olal ehti olee myös sen mustat housut ja kaulakorujuttu. Energistä ja ilosta, yleisö laulo tosi paljon mukana ja välispiikit oli hienoi ja Ola ja Jepson veti hienoi kitarannuolemisii (ja Olal oli yhet hienoimmist kengist mitä oon ikin nähny). Yay! Lupasivat tulla taas ens vuonna.
Sitten lähdin vihdoinki kauemmas, ostin Ark paidan ja vaan vaelsin ympyrää kunnes pian tungin taas lähemmäs ja odotin HIMiä. Ihmiset alko olee vähän sekasin jo siin vaihees yötä kun HIM oikeesti alotti, mut hyvii ne oli silti. Alottivat Passion killing floorilla joka tais olla ainoo biisi Venus Doomilta (? tai ehkä oli yks toinenki, emt), soittivat sit paljon vanhoi biisei mitkä yleisö osas laulaa mukana ja viimisenä soittivat Rebel Yellin (!!!). Bam Margera hyppi kans mukana, mm. puhus bändin lavalle ja pomppi siel kesken keikkaa ku hullu fanityttö. Villen välispiikit oli oudoimpii mitä oon ikin kuullu, mutisi ties mitä sensuellist paskantamisest kokikseen ja redbulliin. Hmm. Olivat siis tosi hyviä ja haluisin nähdä ne joskus uudestaan. Jee. Villel oli pikku kakkosen paita.

Sellasta oli sitten 8D

[Ei aihetta]Torstai 26.06.2008 15:40

Emilie Autumn @ Tavastia 21.10.2008

KUKA TULEE MUN KAA?

[Ei aihetta]Perjantai 13.06.2008 14:23

Aaahhahhaa oon oikeesti koittanu viimiset viis vuotta vältellä aihetta Boy George / Culture Club, koska tiesin et jos kuuntelisin/yms niit yhtään sen enmpää ni rakastuisin täysin. Ja mä rakastun täysin = rahaa menee hitosti koska kerään kaiken niihin liittyvän = ei kiva. Ja eilen se sitten tapahtu. Naps ja valtava fanituksen aalto iski. Wooowhooo Boy George.

Ja tänään leffaan Turon kaa jee ja jos Turo viel sen jälkeen tulis meille ni JEE.

Ja kotikone hajos lopullisesti, firefox ei toimi ollenkaan ja explorer vaan jotenkin, tiedostot ei avaudu ollenkaa, sairaan hidas koko kone, virusvirus virus sanoo antivirus ja zonealarm ja f-security. <3

[Ei aihetta]Torstai 12.06.2008 18:46

Tänänä alko työt vasta kaheltatoista :)) eli ehtisin näkemään uniakin, olin Allun + Jannen + Kyon + muiden joit en muista kanssa laivalla ja luettiin ficcei porukal ja sit juoksin metässä ja olin jonku yläastelaisen jonka nimee en muista luona teellä.

Ja kai huomenna elokuviin Turon kaa (??) kattomaan Sinkkuelämää!

Ja Ruissin aikataulut jee, seison siis aamusta siihen kymmeneen illalla Niittylavan edessä ja siinä odotellessa katon sellaset kuin 22-pistepirkko, Disco Ensemble ja Flogging Molly ja samalla missaan Lapkon ja Hanoin. Sitten katon Arkin ja jos jaksan ni jään siihen ja katon HIMin myös.

Ja JEE Diruilta vihdoinki sinkkua ja kaikkee. Sitä odotelessa!

[Ei aihetta]Tiistai 10.06.2008 20:28

Oon kuunnellu viimiset päivät vaan tätä http://www.youtube.com/watch?v=39KZ2afBtLU putkeen koko ajan. Täs päiväs on suuren dramaattisen lopun makua; kävin viimist kertaa psykologil (tosin se lähettää mut johonki Liedon nuorten psykiatrisel emt). Nyt teen muutokseen ja parannuksen ja käännöksen! Elämä alkaa menee ylöspäin ja mustki tulee kunnon ihminen! Go west, life is peacefull there! This is our destiny!

http://image2.sina.com.cn/ent/d/2003-10-30/1_28-3-326-686_20031030152633.jpg

[Ei aihetta]Lauantai 07.06.2008 17:02

Nii ja mun GAUZE tuli eilen jeee. Ja tänään Anskulle nauramaan jee.

[Ei aihetta]Torstai 05.06.2008 02:11

Ok :D eka hajoo hiiri, sit 27 virust ja nyt hajos jatkojohto ja jouduin ottaa jonku pienemmän ni en voi esim pitää kaiuttimii ja näyttöö samaan aikaan päällä.