IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

;_;Maanantai 20.11.2006 01:10

Ei saatana mä oon koko päivän noit dirui angstannu. Mikä niil o, onks ne vähä tyhmii.. Ei ei, mä rakastan dirui.
O_O
Tänään mä lopultakin tajusin, että Malice ihan oikeesti on parempi ku Diru. Siis, dirut on mahtavia ja mmun elämäm on täynnä niitä. Rakastan äijien ulkonäköä, soittotaitoa; erityisesti tossun ja shinin, kyon ääntä, koko tyyliä ja asennetta, videoita, kaikkea.
Mutta toi biisi jonka nimeä mä en enää halua mainita koskaan. Sen vika. Siis se on kiva biisi ihan, semmosta massaheviä jota syydetään varsinkin meille suomalaisille erikoisemman musan ystäville joka tuutista. Siitä tulee mulle mieleen ehkäKorn. Pikkusen.
Kun Cleverikin oli jo vähän liian karjumista o.o' miten tohon sitten pitäis suhtautua. Kun siinä ei oo pientäkään kohtaa, missä meitin Kjoo laulais. Esim cleverin ja noi pelastaa just se kun niissä on myös laulua. Ja onha Kyon karjuminen aika jees.
Se on vaan niin massa biisi, samaa mättöä kokonaan.
Ja mä viellä tykkään hevistä, mutta ei.. ei ei ei ei ei eieieieieeieieieieieieiieieieieiei.

Tänään mulle iski kuin salama kirkkaalta taivaalta että missa ei enää koskaan palaa. Että dirpat ihan oikeesti ei enää oo visual. Ja se on tosi masentavaa.
Turon kaa ollaan pitkään jo pohdittu, miten Tossu on nykyään niin ruma houssan .. Tai siis ei ruma, vaan että se on eniten rupsahtanut. Miksei se pikkuneiti aja partaansa ja väännä meikkejä naamaan?
Miksei Diruja meikata niin ku Gakutoa........
Ja Shinya. Miks hitos se on ruskettunu niin paljon? Soos, onha se kaunis ja nätti ja söpö. Mutta, ei sen tartte käydä solariumissa. Ei ihan oikeesti.
Kun mä olin jo hyväksynyt Kyon parran... MUtta.. ÄÄdasdas1234567890. Se on sexy aragorn parta.
Ehkä kaikkein eniten mua masentaa ajatus Diestä ilman punasia hiuksia. Mä ymmärrän kaikkien muiden hiusvärit, mutta Dielle en tuu antamaan niin helpolla anteeksi.
Kaorusta ei puhuta.

Sitten tosiaan juu. Sehän on ihanaa, että Kyo-chankun on lopettanut tupakoinnin. Herran ääni on mukava sinällään, kyllä mä ne livet annan anteeksi. Kitarat on kahdella herralla kehittynyt aivan valtavasti, oon ylpee niistä. Shinyan kompit on paljon monipuolisempia kuin joskus. Ja tossun bassosta oon aina pitäny, en nyt oo huomannu mitään ertyistä kehitystä (älkää koskaan unohtako Raisonin bassosooloa <3).

Dirut on kyllä kehittynyt ja paljon. Tämä on siis vain yhden biisin haukkumista (ja se on vaikeaa, sillä biisi ei minusta ole sinällään HUONO, vaan se ei ole Dirua. Se on tasapaksua peruspaskaa), ja rakastan herroja ja heidän musiikkian koko sydämmestäni.
Pelkään vaan millainen siitä seuraavasta levystä tulee.. Mutta, jos Dirpat muuttu tasapaksuksi peruspaskaksi, niin sille ei sitten voi mitään. Rakastan niitä silti, ne on vieny vuoden multa ja mä oon silti niille velkaa.
Ja aina voi lohduttautua kaikella jännällä.


Moi, toivotaan että tulevalla levyllä on sitten myös joku ain't afraid to die kakkonen.

No vittuSunnuntai 19.11.2006 14:37

Alkaa pikku hiljaa itkettää uusi Diru. Agitated Screams of Maggots:n vika. En tykkää siitä videosta, biisin nyt voin kuunnella mutten miellä sitä diruksi. Tai siis, kyl se videokin.. tai.. EI SE VAA OO DIRU.
Mä kun rakastan sellasta.. no okei alotetaan jotenkin helpommin.
Mä löysin jrockin Manan kautta, Malice oli mun eka ihastus ja rakastan sitä vielläkin. Sitten tutustuin Diruihin. Missa on paras levy ikinä, ja Gauze ja jotai. Mun suosikki Diru- biisi on joku Garden tai Psycho tai Akuro no oka tai joku Mushi.
http://www.youtube.com/watch?v=NF2kROOfSrk
Niin että tajuatte varmaan mitä mieltä mä olin jo Ryoujoku no Ame:sta tai koko Amerikka- hössötyksestä..
Ja sitten joku linkittää iha siitä vaan ASoM:n pv. Sanoi vaan että 'on tyhmää ku Diruja ei näy ja se on kokonaan piirretty'. Aluks tuli mieleen joku Jessica, piirretystä. Mutta mutta.. ei. Se ei iskenyt muhun sitten ollenkaan sillä tavalla. Tuli mieleen Korn, josta en ole koskaan erityisemmin pitänyt. Jos Kyo laulaisi edes vähän.. ;_;
Ja nyt mä angstaan täällä jotai visualdiruja ja Gardenin liveä..

http://www.flickr.com/photos/malakyte/sets/72057594084913787/

http://www.youtube.com/watch?v=KL4JwD1D4iM

http://www.youtube.com/watch?v=WItLz02NZnU

I'm killing the haughtily fly

I'm gonna slash your wound just like mine.
I can't hear the voices of society anymore.
I don't understand. You're all fine hypocrites.

Shout The Joy

Your song's drenched in blood and it's full of shit.
You can't shoot the silver bullet into me.

Shout The Joy

It's the Black Flag, motherfucker!!

I wanna shout out to all the trash celebrity stars.

I'll rape your daughter on your grave,
I'll rape your daughter on your grave,
I'll rape your daughter on your grave,

I'm gonna slash your wound just like mine.
I can't hear the voices of society anymore.

I Shout Die!

It's the Black Flag, motherfucker!!

I wanna shout out to all the trash celebrity stars.

I'll rape your daughter on your grave,
I'll rape your daughter on your grave,
I'll rape your daughter on your grave,

Cold Blooded

sanokaa tohon nyt sitten jotain.

;__;Keskiviikko 27.09.2006 03:47

1. kuukausi

Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen käsiäni ja jalkojani. Sydämesi syke on lempi unilauluni.

2. kuukausi

Äiti, tänään opin imemään peukaloani. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vauva. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi iso selviytymään kotini ulkopuolella. Täällä on niin mukavaa ja lämmintä.

3. kuukausi

Arvaa mitä äiti! Minä olen tyttö! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun itket, kuulostat niin surulliselta. Se tekee minut surulliseksi myös ja itken kanssasi vaikket kuulekaan minua.

4. kuukausi

Äiti, hiukseni ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta sitä kasvaa vielä paljon enemmän. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. Osaan kääntää päätäni ja heilutella sormiani ja varpaitani ja venytellä käsiäni ja jalkojani. Olen myöskin aika hyvä siinä.

5. kuukausi

Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän valehteli sinulle. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen vauva, sinun vauvasi. Ajattelen ja tunnen. Äiti, mikä on abortti?

6. kuukausi

Kuulen taas sen lääkärin äänen. En pidä hänestä, hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Äiti! Auta minua!!

7. kuukausi

Äiti, olen kunnossa. Olen Jumalan sylissä. Hän kertoi minulle abortista. Mikset sinä halunnut minua äiti?

Jokainen abortti on Yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Kaksi kättä lisää jotka eivät tule koskaan koskemaan. Kaksi jalkaa lisää jotka eivät koskaan tule juoksemaan. Yksi suu lisää joka ei tule koskaan puhumaan. Ole kiltti, kuka tahansa oletkin joka luet tätä merkintää, laita tämä omaan päiväkirjaasi! kiitos.

Koittakaa lausua Kyo niinku KuöPerjantai 22.09.2006 22:59

8D

tämmönenMaanantai 18.09.2006 00:24

1. Kuka olet?
2. Olemmeko ystäviä?
3. Koska ja miten tapasimme?
4. Anna minulla lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
5. Kuvaile minua yhdellä sanalla.
6. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
7. Oletko edelleen samaa mieltä?
8. Mikä muistuttaa sinua minusta?
9. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
10. Miten hyvin tunnet minut?
11. Koska näimme viimeksi?
12. Haluaisitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
13. Aiotko pistää tämän blogiisi/päiväkirjaasi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta?
- Vanhemmat »