IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 13.12.2007 20:45

ANGST vittuku oon ruma, läski, huono koulus, ärsyttävä, kissat kuolee enne ihmisii, kiakki kuollaa joskus, ruoka on pahaa, laihduttamine ei ikin onnistu, Bowie on 60 v, ei eletä 70-luvul, elämä on ohi jo, kaikki on jo koettu ja keksitty, ruoka on pahaa, ihmiset on ilkei, hiukset aina lagaa ja wammaa, ihmiset vihaa toisiaa, nyttenki joku kuolee nälkään, ulkon on kylmä, koht on jouluki jo ohi, missaan aina the joulukalenterin, näsät on pelottavii, petteri punakuono on poro, elisa ei enää mainosta tanssival porol, ei oo rahaa, aina kauhee lista ostettavii asioi, cd:it ei ikin saa mistää ja ne pitää tilata, kirjoi ei oo koskaa suomennettu, enää ei käytetä korsettei niinku 1800-luvul, enne oli kaikki paremmi, korvareiät meinaa aina mennä umpee ja sit on pakko tunkee koru läpi ja se sattuu, äiti on tyhmä, äiti ei vaa tajuu, se ei anna ottaa lävärei, kaikki pitää tehdä salaa, isä kuolee kumminki joskus liia nopeesti, isäki on wamma, sekää ei tajuu, kaikki kuolee enne mua, kaikki tekee itsarin, mäki kuolen, elokuvat on tylsii ja sit on kattonu niti iha turhaa, koulus on pahempaa ruokaa ku missää muual, hese on kallis, kalat kuolee ku niit syö, ei osaa lopettaa kalan syömist, ei oo mitää kivoi vaattei, ei oo luottokorttii et vois tilaa jostai jotai, ei jaksa hankkii mopokorttii, ei ois rahaakaa kyl, ei kumminkaa saa autokorttii ku ei pääse läpi siit kokeest, ei saa autoo mistää, ei pääse yliopistoo ku on iha huono, elää pummina ku ei saa töitäkää, ei pääse toiselkaa kerral yliopistoo, vanhimpana lapsena on kauheet, pikkusiskot ja veljet kuolee vast mun jälkee, oon vanha ja raihnanen joskus. Pakolline galleria-angsti.

Kaks uutista.Tiistai 11.12.2007 17:46

http://blog.filmjabber.com/2007/12/02/will-tom-cruise-reprise-lestat-in-interview-with-the-vampire-sequel/
WAU JEE toivotaan parasta

ja

http://www.youtube.com/watch?v=1c3vRIKPjz0
HYI YÖK mitä tää muka on

// MITÄS HITTOA, mulla on ollu youtube tunnus ehk jotain kaks vuotta ja se ei oo koskaa suostunu hyväksymään mun sähköpostia plapla ei kelpaa plapla ja nyt ihan yhtäkkii hyväksy ja pystyn ekaa kertaa kommaa videoita ja kaikkee 8D

Mun pikkusinkut tuli <3Keskiviikko 05.12.2007 18:19

10 x 3 cm sinkkua joista yks menee Ilonan joululahjaan. Rakastan näit, miten CD voi ollaki näin sulonen?
Ja oli aika hiton lol XD ensinäki, miks ihmees me jonotettiin eka Tarvashovin ovilla jotai tunti ja vartti ja sit viel lavan edes yli kaks tuntii. No jaa saatiin kyl parhaat mahdolliset paikat, eturivi ihan keskel suoraa Neumanin edes.
Ne esitti ehk jotai tällast: Sinä ja minä, Kirjoitan, Juhannustanssit, Jokainen aamu, Kaunotar ja kulkuri, Musta Leski, Hämähäkkimies, Rio ohoi, Nahkatakkinen tyttö, Levoton tuhkimo ja Autiotalo. Noi biisit kyl mut järjestyksest en mee ollenkaa takuuseen XD ja on tääki mult jo edistyst, yleensä en muista ollenkaa keikan jälkee niit biisei.
Oli kyl aika outoo meininkii, hiplattii Even ja Neumanin jalkoi koko aja je sen kitaristin reittäki sillo ku se tuli siihe eteen XDD ja keske Hämäkäkkimiehen toista säkeistöö Neuman yhtäkkii pörröttää mun hiuksii sillei tyhmästi ja tuijottaa mua ja alkaa avaa jotai paidan nappei ja näyttää rinnast jotai tatskaa LOL. Ja Anni sai Neumanin Tehon. LOL. Tää oli kyl lollimpaa ku moni muu mitä oon koskaa tehny.

Iha hyvä keikka.

// soitti ne Perjantainki viel

[Ei aihetta]Torstai 29.11.2007 22:09

Last.fm on ihana XDD "Are you David Bowie? Upload this track here" kesti hetki ees tajuta miks siel luki tollee :'D moi...

o_OTorstai 29.11.2007 20:38

http://www.youtube.com/watch?v=w6F-UWrhqiI Aika hyvä cover itseasias.. *kuuntelee uudestaan.. ja uudestaan... ja...*

[Ei aihetta]Perjantai 23.11.2007 20:08

Nande_Ebisu
Toi Toshi on iha järjettömän söpö, heti ku saan kortin ni tilaan jostai tollasen hinnalla millä hyvänsä.