IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

wild life Lauantai 29.07.2006 18:09

Huhhuh.
nyt alkaa taa luonto kyl riittamaan mulle pikku hiljaa. Bangkokissa kaipasin viidakkoon mut talla hetkella asfalttiviidakko ois aika jees. eika yhtaan elainta/muuta lahella!

asun nimittain talla hetkella kahden sisiliskon kanssa. ne on melko harmittomia ja antaa mun hommata omiani eika hirveesti melua, mut silti.

aiemmin kamppailin torakan kanssa joka paatti aina valilla ilmaantua mun vessaan hengaamaan. no sen sain haadettya pesuaineella jota kaytin runsaasti. ja kaytan varmuuden vuoks edelleen. en oikein tullu juttuun sen torakan kaa.

bungalowissa on myos noin 100 muurahaista koko ajan. vahintaan. oon niita tappanut jo ainakin yhden satsillisen mut ei ne vaan vahene. ja ne valitettavasti tulee sankyynkin. jarkipuhe ei auta.

ulkona alkaa aina iltaisin hullu heinasirkkakuoro laulamaan ja yhtena aamuna herasin kun yks semmonen matkahti mun sangylle. no loin sita sit kirjalla (ei apua) jota se saikahti niin paljon et yritti hypata hyttysverkosta ulos mut sinkos sit suoraan vastakkaiseen seinaan. en tieda sirkan lopputarinaa. ajattelin antaa raukan olla.

niin ja orava sitten asuu mun katon valissa. ja se on valitettavasti tykastynyt mun terassiin. polli pullonkorkinkin eilen eli en voi jattaa terassille mitaan arvotavaraa (tarkoittaen sytkaria ja rookeja..) koska orava ei kunnioita.

nyt ootan vaan et millon heraan joku kuristajakaarme kaulassani. se ois kai seuraava kaveri...


Pakko lainata viela tahan Thaimaan oppaan "valaiseva" teksti tasta rannasta milla nyt asun:

Lamaissa kannattaa tosin kayda jannittavassa museossa ja katsomassa oudonmuotoisia kallioita, jotka tunnetaan "vaarin kallioina". Tiet ovat jyrkkia eivatka turistien naarmuuntuneet polvet ole mikaan epatavallinen naky. Turvallisempi kulkuvaline on songtao(katettu avolavapakettiauto, jonka lavalla on penkkeja), mutta ne kulkevat vain iltakuuteen asti.

tjoo.
1. en oo kuullu/nahny kartalla etta taalla olis yhtakaan mielenkiintosta museoo. on taalla yks semmonen mummified munk. joka kyl on ihan mielenkiintonen. aija kuollu 70-luvulla ja se on isketty istumaan ja muumioitu. nyt sita voi turistit kayda kattoo. kaikkein herjoin siina on et sille on isketty arskat paahan.
2. OUDONMUOTOISET kalliot tarkoittaa sita et siella on yhet kivet jotka nayttaa ihan miehen sukupuolielimelta ja yhet jotka nayttaa naisen...
3. "Tiet ovat jyrkkia eivatka turistien naarmuuntuneet polvet ole mikaan epatavallinen naky."
ei voi kun reveta talle :D :D
4. songtaot kulkee KOKO YON LAPI.

Thaimaa opas on maailman parasta viihdetta :D ihan paras.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.