IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 11.08.2006 10:31

Elossa edelleen.. Eilen tosin tuntu silta etta en ollut enaa elossa. Full Moon Party=vuorokausi valvomista ja alkoholia..

Kivaa kylla oli. Lahettiin aamulla laivalla Koh Phanganille jossa pippalot siis oli ja hengattiin ympariinsa koko paiva. Bileet alko vasta illalla mut jo iltapaivalla biitsi oli ihan taynna ihmisia. Hemmetisti porukkaa ja pimeen tultua se oli yhta kaaosta. Kaytiin rannalla jonkun aikaa mutta siella oli melkein mahdotonta liikkua/tanssia niin pysyteltiin enemmankin kuppiloissa lahimaastossa. Mulla on mukavat ruhjeet varpaassa ja jalassa ja kadessa. Ei mitaan tietoo mista ne on tullu mutta en kylla yhtaan ihmettelekaan kun ihmisia oli siella jotain lahemmaks 10000 ja kun tilas rannalla drinkin niin se tuli amparissa... :D

Niin tosiaan. Tulin muutama paiva sitten Krabilta tanne Samuille takas. Krabi oli hyva mesta kans mutta Samui tuntuu vahan ku kodilta :)

Huomenna lahen Bangkokiin. Sinne matkustamiseen menee semmoset kivat 20 tuntia. Taytyy vaan toivoo ettei talla kertaa osu hullua bussikuskia joka toottaa joka vitun kolmas sekunti ja huutaa puhelimeen koko ajan ja siina on sit taysin turha yrittaa nukkua..

Viikon paasta kotiin :):)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.