IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

dengueTorstai 03.08.2006 11:11

Krabilla oon..

Mutta tosiaan mita ilmeisemmin mulla on/on ollut denguekuume.
Luin Samuilla sanomalehtee ja siina oli juttua et just yks lapsi oli kuollut denguekuumeeseen, joka tarttuu mosquitojen kautta. Noh, tata ennen olin just kattonu mun alaselkaa peilista ja jarkyttynyt siita mosquitopuremien maarasta... Naa kaks asiaa yhdistettyna sain paniikin et mul on denguekuume joten menin nettiin kattoo oireita ja.. tsadaa. Melkein kaikki oireet tasmas.
Paansarkya, selkakipua, nivelsarkya, kuumetta, hikoilua (mietin aiemmin et miten hemmetissa mulla on yhtakkia koko ajan niin tuskasen hikinen olo), voimattomuutta, suurentuneet imusolmukkeet..
Nyt vaan ootan kauhulla etta jos mulle nousee kuume uudelleen tai jotain muuta.. Koska sit voipi hyvinkin olla henki kyseessa. Tauti kun tappaa yleensa lapsia ja nuoria aikuisia. Ja mun immuniteetti on muutenkin suhteellisen huono.

Muuten on kylla mennyt ihan hyvin :) Paatin ylittaa budjettini oikein kunnolla ja asustelen nyt sit bungalowissa, jossa on lammin suihku ja jaakaappi. Pihalla uima-allas ja loisto aamupala paivittain.. Oli vaan pakko saada vahan luksusta jos tassa vietellaan viimesia "terveita" paivia ja ei uskoiskaan kuinka iso juttu lammin vesi (sillon kun sita haluaa) suihkussa on.

Tarkoituksena ei oo saikayttaa mutta nain nyt vaan asiat on. Taalla myos venaillaan jotain suurmyrskya tulevaks. jeps. mutta kova aikomus mulla on selvita taalta suomeen takas..

Ja ehka jopa Full Moon Partyille takas Samuille tai oikeestaan sen viereiselle saarelle... ;P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.