IRC-Galleria

!?Maanantai 20.07.2009 17:08

mitenniin fanitan FMAB:tä ihan innoissani :D:D:D:D:D:D:D:D:DD
ahihihihihi~



animeihmisillä ei ole elämää mut ei se mitään. tää on ihan hauskaa. äiti vaan ei kestä kun räkätän tai fanikiljun tai jotain muuta vastaavaa. hiii haa huuu tää on niin hyvin piirretty. ihanat äänet kaikilla. envy kyl häiritsee vieläkin, mut on toi oikein hyvä ku siihen tottuu.

heti kun kuulin eilen sen alkulaulun ekaa kertaa, tiesin et se on NICO ! koska ne on tehny yhden loppulaulun narutoon. joku ää.. Broken Yuth! joo niin se oli! nii tunnistin laulajan! aika popahtavaa musa amut kerranki ei oo raivostuttava mieslaulaja, kuten AKFG tai UVERworldillä. glääh. enkä sanois "raivostuttava" vaan häiritsevä. möh.

nyt pitää taas venaa viikko kun maria ross "tapetaan" !! omgomgomg on kivaa kun on jotain odotettavaa. muuten en odota mitään. en yhtään mitään. okei okei ehkä muutamaa mangaa et tulee kerran viikos mut siis ää. lwksdhkhfkajsdhkjsdksasdghiiuuyää

juu kuten sanoin, animeihmisillä ei oo elämää. olen tuhoon tuomittu jo sillon 2006 kun alotin tän elämän. huokaus. ...vai oliko se 05?eeeeeen muista. möh. kuitenkin.
nyt suihkuun ja sitten soittaan autokouluun!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.