IRC-Galleria

KeskiviikkoKeskiviikko 17.02.2010 22:22

Heippis.
Tässä nyt pitkästä aikaa koneella.
Ah nautiskelen musiikista ja kodista, eka ilta kun ei tarvinnut lähteä mihinkään koulun jälkeen. No jopas, kuulostipa se kamalalta! Juu käytän usein vapaailtani vähän öh muissa maisemissa ja se on tosi mukavaa, mutta mua itseäni alkaa jo huolestuttaan kun alan taas nukahteleen kymmenen minuutin bussimatkoilla.

Ihan hyvä välillä olla kototna ja rentoutuaOLLAKONEELLA.

Eilen oli aamulla tanssiharjoitukset pyynnikillä ja mua nolottaa, koska näytin idiootilta. Halusin kokeilla jorin kanssa tanssahtelemista alushameen kanssa, mutta eihän sitä pelkälleen voi laittaa, joten heitin siihen jonkun random hameen päälle, mikä ei kotona mun mielestä näyttänyt niin erikoiselta, mutta näköjään oli koska mua tuijotettiin ihan hirveesti ja kuiskuteltiin ja jopa osoiteltiin. Uhhuh..
Huomenna on vielä kenraali. Iiks. Pistän mekon päälle. Katotaan sekoaako jori jaloissaan vai pyörtyykö se. Se änkytti vaikka kuinka kauan kun oli se pelkkä alushame-toinen hame päällä tsydeemi. hohohho!

Luen taas Epäillystä. Mutta kun mä haluan saada ajatukset jotenkin pois, tavallaan täältä. Haluan unohtaa kaiken ja uppoutua siihen kokonaan. Mikä ei kyllä oikein onnistu kun olli on niiiin jaken tapainen, että häiriinnyn siitä aika pahasti. Onko bellan pakko kuvailla sitä ihan samalla tavalla kun miten katson ollia? No ei siis ihan hui kauhee! Mutta siis, miten se kuvailee miltä se näyttää. Siis vaan se tapa. Ääh en osaa selittää, mutta siis.. ylipäätänsä. Jake ja olli.. on aikas samanlaiset. Tavalla tai toisella.

Tekee mieli piirtää, mutta se pahasen penaali on edelleen isällä. Varmaan jo kolmatta viikkoo. Huokaus. En voi piirtää jos ei ole kunnon kumia! Eikä 0.05sta! Ääääh pitäis käydä hakemassa se. No käyn hakemassa sitten kun saan kortin, eli ihan kohta ;D

Uus inssi ensi tiistaina !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.